En masse vand er løbet under broen siden sidste sæson af eSuperligaen. I denne sæson ser vi helt nye spillere sprudle, nye spillere skuffe og ikke mindst en helt ny patch.

Patchen

For at forstå hvorfor nogle spillere somme tider kommer ud for massive formdyk, er det vigtigst at forstå hvad en ny patch, eller med andre ord en ny opdatering i spillet, kan gøre ved en spiller. Gameplayet i sæson 1 var indiskutabelt anderledes. Alle blev nødt til at forholde så sig til det såkaldte ‘timed finesse’, da det var en uundgåelig magtfaktor i spillet. I mellemrummet mellem de to sæsoner blev det dog ændret drastisk.

Pludselig kunne man ikke bare skrue den ind fra distancen uden overhovedet at anstrenge sig. Spillere blev altså tvunget til finde på alternative måder at score. Får nogen har det været godt, og for andre har det været det stik modsatte, vi tager herunder et kig på de mest bemærkelsesværdige.

Fatih Üstün

Behøver han nogen introduktion? Til dem som ikke ved hvem Fatih Üstün er, kan man man bla. andet nævne hans resultat for kort tiden siden i Singapore, hvor han blev den bedste af alle PS4 spillere i verden til Fut Champions Cup i Singapore, så mon ikke det snakker for sig selv? Hvis det ikke gør kan det også nævnes, at han indtil videre har vundet alle sin kampe i eSuperligaen.

Som man gik og troede at det var den nye pitch som løftede hans spil det ekstra, er man i den grad blevet modbevist efter hans resultater på det senseste. Da de snakker for sig selv, har jeg ikke tænkt mig at skrive mere.

Esbjerg drengene

Lige i øjeblikket ligger Esbjerg på en 6. plads i eSuperligaen, hvilket måske ikke umildbart lyder overdrevet prangende, men hvis vi dykker ind det ryk drengene har taget siden sidste sæson, er der en hel del om snakken. Esbjerg indtager som sagt 6. pladsen lige pt. med 15 point. Ingen af de to stamspillere Qack og Bækkelund formåede med deres respektive hold at nå i top 8 i sidste sæson, og de er derfor på vej mod et stort resultat. Især Bækkelund har virkelig taget et ryk siden sidste sæson, hvor han sammen med ‘Keglekongen’ lignede en skygge af det vi har set før.

Niller

En af grundene til vi ser ham som en skuffelse er nok grundet niveauet sidste år. Tallene taler for sig selv, og derfor må det også være berrettiget, når man påstår at Niller ikke har været sig selv i denne sæson. Sidste år blev han topscore med et målgennemsnit på omkring 3.5 pr. kamp. Til sammenligning har han altså ikke formået at score et eneste mål de sidste 4 kampe, og det ligner altså en mindre krise for Midtjylland spilleren.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.