I går aftes lykkedes det den danske FIFA-spiller, Mohamad Al-Bacha, at sikre sig selv en plads i ESWC, som løber af stablen i Paris i næste måned.

I næste måned skal en håndfuld af verdens bedste FIFA-spillere dyste med om store præmiepuljer, når den årlige turnering, ESWC, igen skal afvikles. På forhånd var det sikkert, at August ‘Agge’ Rosenmeier skal rejse til Frankrig for at forsvare de danske farver, eftersom han forleden blev inviteret, men nu har vi såmænd fået endnu en dansker med.

Mohamad Al-Bacha fra Tricked eSport kvalificerede sig nemlig fredag aften til turneringen igennem en online-kvalifikation, hvor top tre blev tildelt en plads til den store turnering. Danskeren sluttede på tredjepladsen efter en tæt straffesparkskonkurrence mod franske Zazou og dermed kunne han lige præcis snuppe en af de tre pladser.

Mohamad Al-Bacha, der løfter FIWC-trofæet i New York tilbage i marts 2016.

Det føles fantastisk at kvalificere sig. Det er en af de største FIFA- turneringer udover EA’s (FIWC, red.), så vi er mere end klar til at være med, hvor det er sjovest,” lyder det fra hovedpersonen selv, der bestemt heller ikke mente, at det var det rene barnemad at komme så langt i kvalifikationen.

De to første runder var lette, men ellers møder jeg Fredberg, Maestro, Cody og Zazou, så det var ikke nemt,” siger han.

Han har før bevist, at han kan gå hele vejen, og hvorfor skulle det så ikke kunne ske igen, kunne man friste sig til at spørge? For ham handler det dog om at tage én kamp ad gangen.

Mine forventninger er at skabe det bedst mulige resultat og komme videre fra gruppen. Èn kamp ad gangen.

August Rosenmeier og Mohamad Al-Bacha bliver måske ikke de eneste danskere, vi kan glæde os til at holde øje med i Paris. I aften venter venter endnu en kvalifikationsturnering nemlig, men tror gårsdagens vinder mon på, Danmark kan gå hen og få flere FIFA-spillere med?

Sagtens – mon ikke vi bliver flere danskere!

Vi glæder os til at følge aftenens kvalifikation, og lad os da så håbe, at vi ser endnu flere danskere kvalificere sig!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.