Frederik Fredberg formåede igår aftes at kvalificere sig til ESWC i Paris, efter en intens online kvalifikationsturnering

Danmark vil i år være repræsenteret af hele tre danske FIFA-spillere til det prestigefyldte event Electronic Sports World Convention i Paris. Det sker efter at Frederik Fredberg igår aftes vandt den sidste online kvalifikationsturnering til eventet efter en tæt finale mod svenskeren Afro.

“Det er nok det største jeg hidtil har opnået” – Frederik Fredberg

Udover Frederik Fredberg, formåede den tidligere danske verdensmester Mohamad Al-Bacha også at kvalificere sig på samme vis gennem en tidligere online kvalifikationsturnering, mens Hashtag Unitedspilleren August Rosenmeier som tidligere har stået øverst på podiet i Paris har fået tildelt et wild card til turneringen.

Vi har på redaktionen netop fået en reaktion fra en meget begejstret vestjyde, som forståeligt nok havde meget svært ved at få armene ned over hovedet oven på triumfen:

“Det føles fuldstændig urealistisk at være kvallet. Det kan slet ikk beskrives. Det er nok det største jeg hidtil har opnået”

Vejen gennem kvalifikationsturneringen var da også en noget turbulent affære for Frederik Fredberg, som både måtte igennem en straffesparkskonkurrence og flere nervepirrende kampe:

“Vejen igennem kvalifikationen var fuldstændig vanvittig.
Jeg starter med at smide en føring i overtiden imod megabit fordi der lige pludselig er lagt 5 år til. Vinder i straffe efter at brænde de to første spark. Vinder min 2. Runde imod en middelmådig spiller.
3. Runde møder jeg Niller hvor jeg spiller en vanvittig 1. Halvleg hvor jeg fører 3-0 endda med et straffe brændt. Så tænkte jeg for defensivt og den blev 3-2 hvor han endda brænder store chancer som jeg forærer ham i overtiden.
I kvartfinalen møder jeg ferperry hvor jeg har rimelig styr på det og vinder 6-3.
Semifinalen er noget af det vildeste jeg har oplevet imod Afro. Jeg fører i 84. Han scorer på Kick off. Jeg scorer igen i 88. Han scorer igen på kick off. Jeg vinder fortjent 5-4 i forlænget og kvaller”.
“Til sidst skal der lyde et kæmpe stort tak til Wahed Obayd. Han sad med på shareplay hele vejen og jeg kunne ikke have gjort det uden hans støtte”

Følg med fra den 3. til 5. November hvor FIFA-turneringen til ESWC skydes igang i Paris.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.