På Xbox One i denne weekends Weekend League bliver spillere smidt ud af kampen, hvis de trykker på ‘hjem-knappen’ på controlleren. Men er det egentlig den bedste løsning?

I håb om at minimere antallet af Weekend League-spillere, der snyder sig til en top 64-plads i denne måneds FUT Champions-kvalifikation ved eksempelvis at benytte sig af den meget omtalte ‘no loss glitch’, har EA valgt at ‘banne’ hjem-knappen for alle Xbox One-spillere.

Men er dette den bedste løsning lige nu og her, set i betragtning af, at problemet kun vedrører de få hundrede spillere i hele verden, som er med i kampen om en plads i top 100 såvel som top 64? Eller skulle EA i stedet for have udskudt denne Weekend League og i mellemtiden forsøge at ændre i strukturen eller andet?

Disse overvejelser tager FIFA-YouTuberen, NepentheZ, op i sin seneste video, der som ‘Elite-spiller’ og YouTuber ikke mener, at løsningen er spor retfærdig, idet han i hver eneste kamp benytter sig af hjem-knappens funktion til både at optage sine mål, svare på beskeder mv.

Eksempelvis frygter han, at der både vil være spillere udenfor top 100, men også indenfor, som i løbet af denne weekend af ren rutine kommer til at trykke på knappen og derfor kommer til at miste en potentiel sejr.

Men hvad mener du? Giv din mening til kende på vores Facebook-side.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.