ESWC er lige om hjørnet, men inden det bliver skudt igang skal de sidste deltagere findes. I håbet om en plads til Electronic Sports World Convention er Hassan ‘HassanPlayer’ Al Saraf og Daniel ‘Dingo’ Kristensen draget til Paris, for at dyste om de sidste pladser.


Normalt har vi i Danmark vores egen ESWC kvalifikation, men dette har desværre ikke været tilfældet i år. Dette har dog ikke stoppet de danske drenge fra at søge muligheden for at deltage i ESWC. Mohamad ‘Bacha’ Al Bacha og Frederik ‘Fredberg‘ Fredberg kvalificerede sig online, mens både Hassan og Dingo forsøger at blive den tredje dansker til at kvalificere sig. Der er imidlertid ikke flere online kvalifikation, hvilket har nødsaget de to håbefulde danskere til at drage ned til Paris og se heldet an i en 64-mands knockout turnering.

Vi har taget en snak med de to gutter, for at høre hvordan det kan være, at de er taget hele vejen ned til Paris, i håbet om en ESWC-plads.

Begge danskerne har selvfølgelig som mål at kvalificere sig, men hvordan vil de håndtere presset, taget i betragtning af at det er en knockoutturnering, og hele Paris-drømmen kunne blive ødelagt efter blot 2×6 minutter.

Dingo er efterhånden en rutineret herre i miljøet, og føler ikke det store pres. Han har udtalt følgende: “Jeg føler egentlig ikke, at presset er meget højere end til normale danske turneringer.”

Hassan delte samme holdning, da vi spurgte indtil, om han følte sig presset: “Nej egentlig ikke. Jeg ved at jeg er i stand til at kvalificere mig, men det er ikke sådan så jorden går under hvis jeg fejler. Jeg har trods alt også en meget vigtigt FUT Champions kvalifikation som skal klares og så har vi heldigvis både Fredberg og Bacha med til finaleeventet som jeg er sikker på vil være mere end glade for min støtte.

Hassan er altså klar med banner og kampråb på sidelinjen, hvis han (mod alt forventning) skulle ryge ud af kvalifikationen.

Kvalifikationsturneringen er desværre ikke nogen særlig casual turnering. Verdensstjerner fra nær og fjern deltager, hvilket kan skabe problemer for vores danske drenge. Derfor spurgte vi både Dingo og Hassan om, hvem de hver især frygter mest at møde – og her var der kæmpe respekt for hinanden, hvilket resulterede i disse svar fra hhv. Dingo og Hassan:

Sports-Gaming: “Hvem vil I gerne undgå at møde i kvalifikationen iden franske hovedstad?”

Dingo: “Det må nok være Mo_Aubameyang, Zimme og så selvfølgelig manden ham selv, Hassan. “

Hassan: “Af hvad jeg ved så kommer der store navne som Mo_Aubemeyang, Ufenok77 og KINGEP med, men der er faktisk kun ét navn, som jeg håber på at undgå, og det er min kære landsmand og gode ven, Daniel “Dingo” Kristensen Andersen.”

Vi håber selvfølgelig, at en danskerduel kan undgås, og ønsker samtidig Hassan og Dingo held og lykke med kvalifikationen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.