For første gang i FIFA 18, og for første gang som Team Liquid-spiller, lykkedes det i weekenden Lasse ‘Kongen’ Bækkelund at gå 40-0.

I sidste uges Weekend Leauge i FUT Champions kunne den danske Team Liquid-spiller, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, fejre sin første ubesejrede weekend i FUT Champions.

Inden denne weekend havde Lasse Bækkelund faktisk ikke sluttet i top 100 i FIFA 18, og af den årsag var weekendens bedrift naturligvis ekstra betydelig for ham:

Jamen det føles jo lækkert. Jeg vidste, at den nok skulle komme på et tidspunkt, men at min første top 100-placering lige skulle være en 40-0’er, havde jeg nok ikke forventet,” fortæller danskeren til os.

Udover at det her var hans første 40-0-resultat hidtil i årets FIFA-udgave, så var dette også Lasse Bækkelunds første af slagsen, siden han begyndte at tørne ud for Team Liquid. En ting, han derimod har prøvet mange gange før, er at streame samtlige Weekend League-kampe. Denne weekend var ingen undtagelse.

Jeg har jo været vant til at streame alle min 40 kampe hver weekend i snart et år, da jeg bare synes, at det er lækkert ikke at føle sig “alene” om at spille de mange kampe,” lyder det fra den tidligere VM-deltager, som vi slutteligt hørte, om denne bedrift gav tro på tingene netop ift. VM-deltagelse:

Jeg skal stadig bruge et bedre hold, hvis jeg skal komme helt igennem kvalifikationsmåneden, men jeg føler helt sikkert, at jeg er på rette vej, men med lidt hjælp til holdet, så burde den være der.

Lasse Bækkelund har desuden laver følgende video omkring weekendens kampe:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.