Dingo kvalificerer sig til Continental Cup i Paris

0
2796
Daniel 'Dingo' Kristensen leverede et vaskeægte målshow på anden spilledag af eSuperligaen. Foto: Fluffy Films // Rasmus Smedstrup

Daniel ‘Dingo’ Kristensen bliver første skandinaviske spiller til at kvalificere sig til Continental Cup, som afholdes under Paris Games Week i slutningen af måneden.

Billedresultat for Continental Cup 2018 fifa 19Lørdag aften lykkedes det den danske FIFA-spiller Daniel ‘Dingo’ Kristensen at spille sig frem til en billet til Continental Cup 2018, der løber af stablen i slutningen af måneden.

Dette skete gennem den første af i alt to nordiske onlinekvalifikationer, hvoraf de to vindere af turneringerne sikrer dem selv en billet til turneringen i Paris Games Week, hvor 32 spillere dyster med om VM-kvalifikationspoint samt ikke mindst store præmiesummer.

Dansk dominans

Naturligvis, fristes vi til at sige, var det de danske deltagere i onlinekvalifikationen, som i sidste ende skulle kæmpe indbyrdes mod hinanden om den attraktive plads.

De fire semfinalister bød nemlig på intet mindre end fire danskere i form af Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, Fatih ‘M10Üstün’ Üstün, Niklas ‘N1ller’ Jakobsen og ikke mindst Dingo, der efter en tæt finalekamp mod Fatih Üstün endte som turneringens vinder og dermed sikrede den gyldne invitation.

I løbet af turneringen vandt Brøndby eSport-spilleren desuden hele 26 ud af sine 27 kampe:

Der skal naturligvis lyde et stort tillykke til Dingo med kvalifikationen samt held og lykke i Paris.

Næste og sidste onlinekvalifikation afvikles fra klokken 12:00 i dag. Du kan følge med i bracket her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here