Den danske FIFA-spiller, Daniel ‘Dingo’ Kristensen, har netop skrevet under på en aftale med Epsilon eSports.

I sidste uge hentede Epsilon eSports et Pro Clubs-hold med syv danskere på. I denne uge har organisationen endnu en gang beskæftiget sig på den danske FIFA-scene ved at hente FIFA-spilleren Daniel ‘Dingo’ Kristensen til deres primære FIFA-lineup. Han bliver samtidig deres første PlayStation 4-spiller nogensinde.

Dette skifte redder mit år her i FIFA 18. Jeg missede kvalifikation i februar måned, og de kan tilbyde mig en chance for fortsat at nå ekstreme højder i FIFA 18. Jeg skal på en måde “overtage” deres tidligere main-spiller, Gorilla, og dette er for mig nærmest en ære, at de har så meget tillid til mig,” lyder de første ord fra den nye mand i Epsilon, danske Daniel Kristensen, som valgte at tilslutte sig organisationen af følgende årsager:

Sports-Gaming.dks billede.

De kan tilbyde mig hele pakken, som jeg længe har ledt efter. Jeg skal deltage i Gfinity Series, som både bliver streamet, imens udvalgte kampe bliver sendt i tv’et, så dette er en kæmpe mulighed for mig, som jeg er mere end taknemmelig for.

Som Dingo selv nævnte, har han altså fået æren af at være Spencer ‘HugeGorilla’ Ealings arvtager, men det bliver ikke på egen hånd, at han skal sørge for at bringe succes til Epsilon. Sammen med sine tre nye holdkammerater med spillernavnene Mence, Fully og Guigsey bliver dette nemlig en fælles opgave. Vi hørte hovedpersonen, hvor meget han i forvejen kendte til disse tre.

Jeg kender uden tvivl til deres Xbox-spiller, Fully, som bl.a. kvalificerede sig til season 2, hvilket bevidner om, at han har et højt niveau. De andre kender jeg mindre godt til, men jeg har dog spillet et par kampe mod deres spiller, Mence. Jeg glæder mig afsindig meget til at se, hvad vi kan få ud af hinanden, og måske vi endda kan være med til at forbedre hinanden på alle punkter,” lyder svaret hertil, hvorefter han fortæller således om sine forventninger samt målsætninger i Epsilon-opholdet:

Mine forventinger er, at jeg skal få et professionelt ophold ved Epsilon, som betyder, at tingene er i orden og ikke sejler rundt. De er en velkendt og stor organisation, og jeg er sikker på, de kan gøre diverse ting for mig, som meget få andre organisationer ville kunne. Min målsætning er at gøre det godt i Gfinity series og måske ramme den top 4, som giver adgang til de helt store sager.

Det bliver særdeles spændende at følge Dingo, der for første gang i sin FIFA-karriere skal stifte bekendtskab med et internationalt FIFA-team. Hvordan tror I, han kommer til at klare det?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.