I denne snak med FIFA-spiller Daniel ‘Dingo’ Kristensen spørger vi ind til weekendens flotte debutsejr, turneringen i Aarhus nu på lørdag, det næsten overståede FIFA 18 og ikke mindst den kommende sæson.

Fredag cementerede de to venner og nyligt genforenede holdkammerater Frederik Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Kristensen atter igen, at de er nogle af landets bedste 2 mod 2-spillere. Deres makkerskab førte de to Brøndby eSport-repræsentanter hele vejen til guldet, da der blev afholdt Starcade 2018 i Aalborg med 40 deltagende 2 mod 2-hold.

Denne turnering var samtidig Dingos første som Brøndby-spiller, og han var af samme årsag naturligvis meget henrykt for at komme så godt fra start i sin nye klub.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, smilende personer, folk, der stÃ¥r og indendørsDet føles fantastisk at vinde min allerførste turnering i Brøndby-trøjen, og at det var sammen med Fredberg gjorde kun det hele endnu federe,” fortalte han begejstret og fortsatte.

Vi har efterhånden spillet utrolig mange kampe både sammen og mod hinanden, hvilket helt klart styrker vores sammenspil. Vi har en identisk spillestil, som har en positiv indvirkning, da vi ved, hvordan vi skal tilgribe diverse situationer i spillet.

Fredberg og Dingo kom dog heller ikke legende til sejren, og specielt én kamp kunne have været endestationen for dem.

“Mohamad Al-Bacha og Niklas Jakobsen gjorde en særdeles god figur, da de formåede at score tre mål imod os. Vi endte ud i straffespark, hvor vi dog formåede at score på alle forsøg. Men som vi alle ved, er straffespark oftest 50/50. Derfor vil jeg mene, at denne kamp snildt kunne have gået deres vej såmænd som vores,” lød det fra Dingo om weekendens turnering, hvorefter vi valgte at spørge ind til hans forventninger til den kommende turnering, nemlig Elgiganten FIFA Tour #6 nu på lørdag.

Jeg føler helt klart, at mit overall niveau i FIFA 18 er højt, og derfor sigter jeg uden tvivl højt. Mine erfaringer siger dog, at man skal passe på med at sætte sine forventninger alt for højt, da vi her i Danmark har et afsindig højt niveau indenfor FIFA,” svarede han og konkludere til sidst interviewet med at kigge tilbage på hele denne FIFA-sæson.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, smilende personer, folk, der sidder og indendørsSom mange nok ved har FIFA 18 ikke været mit bedste år i min nuværende karriere. Jeg har været skuffet over mine egne præstationer, da jeg ved, at mit niveau er langt højere end jeg har vist. Jeg røg en smule ned selvtillidsmæssigt efter mit meget uheldige nederlag i Barcelona, og derefter holdt jeg en lille pause,” fortalte Dingo følelsesladet og kiggede hernæst opmuntrende og fuldt motiveret frem mod de mange kommende muligheder i FIFA 19.

Den pause har dog virkelig givet mig gejst igen for FIFA, og mit skifte til Brøndby samt sejren til Starcade har uden tvivl givet et lille selvtillidsboost. Jeg tror og håber på, at FIFA 19 bliver et år, hvor jeg kommer til at kæmpe med i toppen.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, smilende personer

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.