Det tidligere Pro Clubs-hold ved navn Olympia har sikret sig selv en aftale med den verdenskendte eSport-organisation, Epsilon eSports.

Den danske Pro Clubs-scene tog mandag aften et kæmpe spring imod større anderkendelse, da syv danske Pro Clubs-entusiaster, der sammen havde skabt holdet, Olympia, formåede at blive en del af den engelske eSport-organisation, Epsilon eSports.

11-mands-holdet befinder sig pt. i toppen af den engelske eSport Premier Division i VPG Pro Clubs league, og hos Epsilon eSports håber man, at man kan føre dem endnu længere og derved blive repræsenteret på den øverste scene af Pro Clubs fremadrettet.

Det er lykkes os at fange holdets danske angriber, Pau Holm Christensen, som fortæller følgende om den nye aftale:

Vi er alle meget spændte på det nye projekt med Epsilon og glæder os til at se fremtiden i møde med Epsilon som partner.

Epsilon eSports har en desuden allerede en fornem historik indenfor FIFA, hvor de blandt andet tidligere havde fornøjelsen af at være repræsenteret af den nuværende verdensmester, Spencer ‘HugeGorilla’ Ealing. Derfor var valget oplagt for Pau Holm Christensen og co.

Årsagen til, at vi valgte Epsilon, er grundet, at Epsilon allerede stor på Call of Duty-scenen, og som nævnt har de også været inde over FIFA-scenen med spillere som HugeGorilla. Vi valgte derfor Epsilon, da de har arbejdet sammen med en så stor FIFA-spiller, samt at Epsilon ser samme visioner som os,” fortæller ‘Epsilon Holm‘, der sidst men ikke mindst fortalte således om forventningerne til samarbejdet:

Vi er ganske tilfredse med stillingen i ligaen, som den er pt., og vi håber selvfølgelig placeringen er den samme, når sæsonen er omme. Den primære målsætning for både Epsilon og os er at få skabt opmærksomhed omkring Pro Clubs. Det er en feature i spillet, som er blevet overset i lang tid, da netop denne feature minder mest om den virkelige fodboldverden, vi alle kender til. Netop 11 spillere på hvert hold med hver deres tankegang.

Vi glæder os til at følge holdet på Pro Clubs-scenen fremover. De syv danske spilleres PSN er som følger:

iPauHolm
CFCBuhl
EBach__
Kjaehr
ProBisgaard
BikerJensen
Helev

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.