En uovervindelig Daniel ‘Dingo’ Kristensen og Danmarks nyeste medlem af 40-0-klubben, August ‘Agge’ Rosenmeier, slutter hver især deres FUT Champions-weekend af på den ultimative score, hvilket bringer de danske FIFA-drenge i en særdeles god position.

Søndag aften hørte vi om Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, der for anden gang gik ubesejret igennem Weekend League, og her én dag senere kan vi så tilføje hele to danskere mere til denne liste.

August ‘Agge’ Rosenmeier har gennem hele første udgave af FUT Champions leveret varen gang på gang, men det var hidtil ikke blevet til mere end utallige 39-1-resultater.

Dem behøver PSG eSports-spilleren til gengæld ikke at bekymre sig om længere, eftersom han nu endelig fik marginalerne med sig og for første gang nogensinde kunne gå ubesejret igennem weekenden.

En FIFA-spiller, der derimod har prøvet det før og nu kan gentage det endnu en gang, er Daniel ‘Dingo’ Kristensen.

For fjerde weekend i træk er han gået 40-0, hvilket med andre ord også vil sige, at Marienlyst eSport-spilleren har fundet samtlige af sine seneste 160 Weekend League-kampe.

Det føles vanvittigt, og inden alt det her Weekend League startede, havde jeg aldrig troet på 40-0 fire gange! Jeg har fået så meget blod på tanden, og jeg synes virkelig, mit spil er flyvende for tiden,” fortæller ‘Dingo’, der denne gang streamede sine kampe på Twitch.tv foran sine følgere.

Med minsandten hele tre danskere på 40-0 i aprils første weekend burde der i den grad være gode chancer for flere gode danske placeringer, når måneden er omme – i hvert fald hvis man spørger ‘Dingo’:

Jeg er sikker på, at vi får en dansker eller to mere med til FIWC-kvalifikationen. Vi har det højeste niveau i verden, og jeg håber på alles vegne, at vi er flere, der kvalificerer sig.

Husk at vi som altid her på Sports-Gaming.dk følger de danske FIFA-spilleres præstationer i FUT Champions fremadrettet – så sørg for at følge med her på siden og på vores Facebook-side.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *