Magnus Olesen tog Waoo Super Sunday #4-sejren og sikrede sig sammen med Fatih Üstun og Alen ‘Arrow’ Barakovic en plads i næste sæson af Waoo FIFA Liga, mens Frederik Fredberg gik hen og blev første sæsons endelige vinder og kunne hive 70.000 kroner med sig hjem.

En pragtfuld dag på FC Nordsjællands stadion, Right To Dream Park, blev åbnet med manér, da Superliga-topscorer, Marcus Ingvartsen, bød de mange håbefulde deltagere velkomne til afslutningen på den første sæson i Waoo FIFA Liga.

3. plads: OliverH44, 2. plads: Rolander, 1. plads: Magnus Olesen.

Afslutningen på ligaen betød ikke desto mindre, at det også var blevet tid til at finde minimum to spillere, som næste sæson skal dyste med i Danmarks nye, store liga. Det var nemlig tid til den sidste Waoo Super Sunday, og denne blev domineret af Sørby eSports.

Med både en førsteplads og en andenplads under deres vinger, kunne de pludselig se frem til at følge en af deres unge talenter i den kommende sæson. Navnet er Magnus Olesen, og med en andenplads i den seneste Super Sunday krydret med dagens førsteplads og de 8.000 kroner i lommen, fandt han opskriften til sin plads i anden udgave af Waoo FIFA Liga ved at ende nummer to på det samlede Super Sunday-leaderboard.

Også Fatih Üstun fra Wicked Gaming, der var forhåndsfavorit til en af de attraktive pladser, kunne spille sig direkte ind i ligaen. I mellemtiden skulle leaderboardets tredjeplads, Sebastian Pirad, samt fjerdepladsen Alen ‘Arrow’ Barakovic dog ud i en BO1-kamp bestående af blot 90 minutter mod to fra den nuværende ligatabel om at få lov at være med i næste sæson.

Alen Barakovic er sammen med holdkammeraten Fatih Üstun samt Magnus Olesen klar til næste sæson i Waoo FIFA Liga. Foto: Sebastian Bendt Sørensen.

Det var derimod kun Alen Barakovic, der formåede at vinde sin kamp mod Jesper ‘Pilm’ Prang, imens Daniel ‘Shoppen’ Melgaard fra AaB eSport kunne ånde lettet ud med sin sejr over Sebastian Pirad.

Men nu gjaldt det såmænd – vi skulle have kåret en vinder af Waoo FIFA Ligas første sæson, der skulle findes mellem top 4 i ligatabellen.

Forud for kampene sad Wahed ‘The-Kid’ Obayd og Kenneth Bank klar med knivskarpe analyser i det fornemme Pixel.tv-studie, hvor Thomas Bense sammen med de to ovennævnte herrer og Kent ‘TrylleBrylle’ Brylle som trofast kommentatorpartner sikrede perfekte rammer for ‘The Final Four’.

August ‘Agge’ Rosenmeier havde forinden formået at ende øverst i tabellen og skulle derfor dyste mod fjerdepladsen Daniel ‘Dingo’ Kristensen. En kamp der på overraskende vis gik til underdog-Dingos favør, som nu var finaleklar.

I den anden semifinale var Daniel Kristensens holdkammerat fra Marienlyst eSport, Frederik Fredberg, oppe imod unge Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach. Under begge semfinaler havde de to Marienlyst-spillere fungeret som hinandens ‘coaches’, og dette skulle vise sig at give pote, da de begge to efter kampene var færdigspillet, og nu kunne stå ansigt til ansigt i finalen.

Inden da hev en skuffet August Rosenmeier fra PSG eSport til gengæld tredjepladsen og de kr. 10.000 hjem, mens Mikkel Hjorth Bach måtte gå tomhændet hjem.

Frederik Fredberg løb afsted med de 70.000 danske kroner. Foto: Sebastian Bendt Sørensen.

Og så var det blevet tid til finalen. Med en forrygende start kunne ‘Dingo’ bringe sig foran 1-0, men dette resultat lykkedes han ikke at holde fast i, eftersom Frederik Fredberg stod for et flot comeback, der vendte resultatet til 2-1, hvilket altså betød, at han nu kunne blive kronet som vinderen af den første udgave nogensinde af Waoo FIFA Liga, samtidig med at han kunne gå hjem med hele 70.000 danske kroner – den uden tvivl største FIFA-præmie set på dansk jord hidtil.

Stort tillykke til alle vinderne, samt de 14 mand som næste sæson skal dyste med i Waoo FIFA Liga. En stor tak for første sæson skal naturligvis lyde til både Tricked eSport, Waoo og ikke mindst Pixel.tv, der har været nogle fantastiske samarbejdspartnere på, hvad man må sige har været en mere end vellykket debutsæson for Danmarks nye, førende FIFA-liga.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.