Der er mildest talt kaos i Marienlyst eSport-lejren lige nu, hvor det er blevet bekræftet, at den ellers-kvalificerede Daniel ‘Dingo’ Kristensen ikke skal med til FIWC Regional Qualifiers alligevel.

Inden længe skal fire dygtige danskere kæmpe med i den sidste og afgørende kvalifikation til verdensmesterskabet i FIFA, som bliver FIWC Regional Qualifiers – en kvalifikation FIFA-spillere verden over har haft muligheden for at kvalificere sig til over FUT Champions siden februar.

Efter hvad der var planlagt, skulle Daniel ‘Dingo’ Kristensen også have været en af disse fire, men hvorimod de andre kvalificerede danskere modtog deres bekræftelses-mail, tikkede der aldrig nogen ind på Marienlyst eSport-spillerens konto.

Daniel Kristensen havde glemt at tilmelde sig online-kvalifikationen og er derfor ikke kvalificeret alligevel, trods to måneder i top 5.

Det undrede naturligvis hovedpersonen, der i øvrigt havde formået at kvalificere sig to måneder i træk, men efter en kort søgen, gik det dog pludselig op for Daniel Kristensen, hvad der var gået galt i processen.

Inden FUT Champions og Weekend League overhovedet blev skudt i gang, havde spillerne selv fået ansvaret for at registrere og altså tilkendegive, at de ønskede at spille med om diverse kvalifikationer til FIFA Interactive World Cup.

Dette skulle de og alle andre, der ville forsøge at kvalificere sig til verdensmesterskabet gøre på EA Sports’ hjemmeside på dette link, og det var så her, misforståelsen fra Daniel Kristensens side opstod.

Han var nemlig, ifølge sig selv, aldrig blevet informeret om, at det simpelthen var noget, han skulle have gjort, samtidig med at FIFA-spilleren placeret nummer syv på den danske FIFA-rangliste ikke selv havde fået tjekket op på dette nye tiltag i reglementet.

Af denne absurde årsag tikkede en bekræftelses-mail aldrig ind på Daniel Kristensens konto, og det er naturligvis til kæmpe frustration for hovedpersonen selv.

Jeg har ingen ord, virkelig. Jeg aner slet ikke, hvad jeg skal stille op, udover at kæmpe for at komme med til det, jeg har kvalificeret mig til to gange (!). Jeg fik en 1 plads i marts-april måned med 197 sejre ud af 200 mulige, og jeg kvalificerede mig også her i sidste måned (april-maj),” fortæller knuste ‘Dingo’ og uddyber efterfølgende omkring hele den absurde situation:

Jeg har INTET vidst omkring nogen ” tilmelding”. For mig giver det ingen mening, at man skal signe up for dette? Man har lavet en bruger, som man giver penge for inde på EA, og de har alt den information, de skal bruge omkring en. Jeg er ovenikøbet blevet interviewet af selve EA, hvor de har skrevet tillykke med kvalifikationen, og nu er jeg alligevel ikke kvalificeret? Det er hårdt, virkelig hårdt, når man brænder så meget for noget, og det hele så bliv ødelagt på noget så korrupt.

Den ærgerlig situation har dog ikke ødelagt Daniel Kristensens håb om store ting i fremtiden indenfor FIFA’ens verden.

Jeg har selvfølgelig tænkt mig at fortsætte fremad med fuld fart. Lige nu skal jeg bare lige komme ovenpå igen, selvom det er svært.

Frederik Fredberg og Daniel Kristensen til Elgiganten Cup 2v2.

En dansker, der derimod er over skyerne lige nu, er ‘Dingos’ holdkammerat, Frederik Fredberg.

I modsætning til sin teammate har han på mystisk vis modtaget en invitation til FIWC Regional Qualifiers, til trods for ellers at have misset top 5-placeringen i sidste måned på målstregen.

Den sidste uge har jeg aldrig haft så lidt vilje og motivation for spillet. Den manglende motivation havde forplantet sig i mit spil, og aldrig har jeg spillet så elendigt. Utroligt så meget en mail kan ændre. Det er så urealistisk. Det er stadigvæk ikke gået op for mig,” skriver Frederik Fredberg på sin Facebook-side.

Det tyder dog ikke på, at han har modtaget sin holdkammerats plads, eftersom Daniel Kristensen kvalificerede sig den første gang måneden før Frederik Fredberg, men sagen er stadig forholdsvis uklar.

Til gengæld kan vi glæde os over at have hele fire danskere med til den kommende kvalifikation, og med brandvarme spillere hele vejen rundt, ser Danmarks chancer bestemt lovende ud.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.