Vi bragte i søndags vores anden artikel i vores nyeste artikelserie, De unge håb: Andreas ‘Andy’ Kirstein, hvor vi fik indblik i nogle af hans drømme indenfor FIFA, og i dag har vi en ny ung spiller under 18 år fremme at vende; Nemlig Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha, der til dagligt er en del af HVB E-Sports, som i sær i mange online turneringer har vist sig rigtig godt frem, men også ved offline-turneringer såsom CULT Cola Aarhus Open.

Det er i sær i 2015, at vi har set meget til Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha, hvor han har vundet utallige online-turneringer, men også har været i toppen ved mange offline-events, som dog ikke er hans ‘styrke’ endnu. Alligevel formåede han at vinde 4-1 over verdensmesteren August ‘Agge’ Rosenmeier, og det er blot en af mange sejre han har haft. Det lykkedes os at få et interview med unge Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha, hvor han blandt andet kort fortæller lidt om sine forventninger til resten af 2015:

 

Hvordan er turneringerne i 2015 gået for dig indtil videre?

“Det er gået sindsygt godt. Jeg ligger meget solidt oppe i toppen af SG Plus-leaderboard. Offline startede jeg roligt ud til Pricerunner Cup, Midtjysk og CULT Cola Aarhus Open. Jeg vidste godt selv personligt at det ville være meget svært at få overført spillet til offline, så jeg var ikke rigtig utilfreds med mine placeringer til de turneringer. Så jeg fik jeg lidt mere erfaring, og så derefter endte jeg på 3. pladsen til Copenhagen Games, hvilket var over al forventning. Så samlet set, vil jeg sige, at det er gået meget godt, men jeg vil stadig sige, at jeg er meget stærkere online end offline, og jeg ser mig selv som en af de bedste danskere online.”

Hvad er dine forventninger til resten af 2015?

“Jeg har store forventninger til 2015. Jeg forventer at få en del topplaceringer til de forskellige events der nu kommer, men som man kan se, så er feltet i FIFA 15 meget stærkt i år, i forhold til FIFA 14, hvor der ikke var lige så mange ”gode”, hvis man kan sige det sådan. Ellers er det bare med at klø på, og få trænet meget, så jeg kan være klar til de forskellige turneringer der skal spilles fremover.”

Hvilken fremtid drømmer du om indenfor FIFA?

“Jeg drømmer ikke om noget decideret indenfor FIFA, men jeg vil sindssyg gerne deltage i et event, hvor de bedste spillere fra hele verdenen er med. Det vil sige ESWC, FIWC, Gfinity osv. Jeg tror jeg har kvaliteterne til at kunne kvalificere mig til sådan turnering, og samtidigt også præstere til dem.”

Hvilken spiller ser du op til, og hvem synes du er det største talent lige pt.?

“Der er én spiller i hele Danmark, der bare er ét eller flere niveauer over resten, og det er August ‘Agge’ Rosenmeier. En sindssyg spiller med en forståelse andre danskere ikke besidder. Ham ser jeg op til, da han har hjulpet mig med at blive bedre (ved at se hans videoer og kampe). Han er bare noget unikt inden for FIFA. I forhold til det største talent under 18 lige nu, ville jeg sige det er mig selv. Hvis jeg ikke skulle nævne mig selv, er det Niller eller Andy. De er to sultne gutter, der vil det helt vildt meget, og jeg tror på at de to nok skal få overrasket. Og husk nu på, at Andy kun er 14 år! Han har allerede nogle bedrifter, trods sin unge alder.”

 

Følg med på torsdag, hvor den sidste artikel i artikelserien kommer ud, med fokus på endnu et talent indenfor FIFA-scenen.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.