Sidst snakkede vi om Mads ‘Strack‘ Hansen, som en de lovende spillere herhjemme i Danmark, hvis du vil læse eller genlæse det interview, så klik her. I dag kigger vi også på en spiller, som man bestemt ikke kan komme uden om, når man snakker om de helt store fremtidige spillere på den danske scene. Andy kom senest i top 8 til Copenhagen Games, hvor det kun var 2 af de helt store spillere i Danmark, August Rosenmeier og Lars Korreborg, der kunne stå i hans vej. Andy spiller til dagligt for FIFA Team Fyn, og vi har fanget hovedpersonen til en snak om hans planer i 2015:

“Hvordan føler du, at turneringerne i 2015 er gået indtil videre?”
“Turneringerne i 2015 er gået rigtig godt for mig indtil videre. Jeg kom jo helt til top 6 til Copenhagen Games, hvor jeg slog store spillere ud, men desværre røg jeg til verdensmesteren.”

“Hvad er dine forventninger til resten af 2015?”
“Mine forventninger er altid at komme til slutspillet og tage en kamp ad gangen. Jeg har ingen forventninger om, at jeg skal vinde hver gang, men hvis jeg bare kommer langt, så er jeg glad.”

“Hvilken fremtid drømmer du om på FIFA scenen?”
“Jeg drømmer om at komme til en stor turnering som FIWC eller ESWC. Ellers ville det være rigtig stort at vinde en af de helt store turneringer herhjemme i Danmark.”

“Har du én eller flere spillere, som du ser op til?”
“Jeg ser op til August Rosenmeier, da han var grunden til, at jeg startede på seriøs FIFA, men også Lasse Bækkelund, som jeg synes er en enormt god FIFA spiller og kan slå næsten alle i verden.”

“Hvem ser du selv som det største talent på scene lige nu?”
Jeg ser enten Mohamad Al-Bacha eller Nicklas Steensgaard som de største talenter på scenen lige pt.”

Følg med næste gang, hvor der igen vil være fokus på et kæmpe talent!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *