Agge har for nyligt vundet DM, hvor han viste sig frem fra sin allerbedste side, og han har generelt spillet flot ud over FIFA 15 – og dette er blevet belønnet flot af ESWC, hvor han har fået et Wild Card direkte til turneringen. Dette Wild Card er blevet givet til ham og 6 andre – heriblandt kan den svenske mester og Tricked-spilleren ‘Erikzzon’ samt den regerende FIWC-mester Abdulaziz ‘MrDone’ Alshehri nævnes som øvrige modtagere. Vi har naturligvis talt med Agge om den fantastiske nyhed.
“Jeg fik det af vide et par dage før DM, og det var noget af en befrielse, at finde ud af at jeg er sikret deltagelse i den første store “Major” i FIFA 16 – nu skal der bare trænes rigtig hårdt for at få så god en start på spillet som muligt og lære de hemmelige tricks ASAP.”

August har i et tidligere interview med os sagt, at han håbede på at hans næste store sejr ville komme til denne turnering – og dette har han naturligvis stadig en holdning til.
“Jeg tror fuldt og fast på det, men samtidig vil jeg heller ikke vade for meget i det for så går det bare galt. Når det så er sagt, går jeg altid ind med det mindset, at jeg kan vinde en turnering, og jeg håber 3 gang kan være lykkens gang her i Paris, ligesom det har været til DM, FIWC Nordic og FIWC! ”

Vi spurgte ham også om hvem han håber på at kunne tage med til Paris samt hvem han tror bliver de største modstandere af de allerede annoncerede.
“Jeg tror uanset hvem der kvalificerer sig, at det bliver en fantastisk tur. Både FIFA-mæssigt, grundet det høje stigende niveau herhjemme, men også en fantastisk tur socialt, da vi er en masse danskere afsted, der har det sjovt sammen! Det er klart at jeg håber at Barnewitz kan lave lidt lækkert i kvallen, men skulle det glippe, tror jeg da også sagtens jeg kan få det super skægt med Lars, Lasse, Wahed eller Kode-Ole! Det er rigtig svært at sige når vi ikke ved hvordan FIFA 16 bliver som spil endnu, men Alshehri og Brian er altid to store fisk. Når det så er sagt, er Gorilla, Adamant og de resterende deltagere også rigtig dygtige spillere som ligeså vel som os andre kan gå hele vejen hvis de rammer dagsformen. Jeg glæder mig så meget!”

Den fulde liste af de spillere, der har fået et wild card, samt sidste års vinder ‘AdamanT’ kan ses i thumbnailen. Vi glæder os til at følge Agge og en endnu ukvalificeret dansker til ESWC i Paris!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *