I optakten op til den sidste turnering i dette års CULT Cola FIFA Tour har vi stillet skarpt på fire forskellige spillere på den danske scene. I dag er det Frederik ‘Fredberg’ Fredberg, der er i fokus.

Køb din billet her

Årets sidste store turnering bliver også den sidste udgave af CULT Cola FIFA Tour for 2016. Efter tre turneringer i Aalborg, Odense og Aarhus, er København nu klar til at tage imod Danmarks største turneringsrække. For at sætte gang i en optakt har vi talt med nogle af Danmarks bedste spillere og talt med dem omkring deres forventninger til turneringen, deres spil i både FIFA 16 og 17 samt en snak om deres nuværende position på FIFA-scenen.

Fredberg efter hans præstation til Odense Open.

Fredberg efter hans præstation til Odense Open.

I dag er det Frederik ‘Fredberg’ Fredberg, der er blevet sat fokus på. Fredberg har været aktiv på den danske scene i et godt stykke tid nu. Hans helt store gennembrud på scenen kom under det relativt unge hold Wicked Gaming, hvor hans største præstation til dato var en 2. plads til Odense Open. Han har også mange andre flotte resultater med, også i 2v2, hvor hans faste makker indtil for nylig har været Daniel ‘Dingo’ Kristensen. Dog skiftede han for nyligt de sorte og røde trøjer ud med nogle blå trøjer hos det fynske hold DHG eSport. Da holdet er mere eller mindre nyt, har der ikke været mange muligheder endnu for at vise sit værd, men han har forventninger til sig selv op til turneringen i København.

“Jeg føler mig nogenlunde klar til Copenhagen Open. Jeg har ikke spillet H2H i lang tid, så det bliver fokuspunktet i ugen op til. Jeg ligger i øjeblikket nummer 4 på Cult’s leaderboard og det har jeg i sinde som minimum at forsvare. I forhold til mine forrige turneringer håber og tror jeg, at jeg kan lave et resultat til Copenhagen Open. Alt andet end en kvartfinale ville være enormt skuffende for mig, og jeg går da helt sikkert efter at indhente Dingo på leaderboardet, selvom det ser svært ud.”

Fredberg var indtil for ganske nylig stadig en del af Wicked Gaming, hvor han, som skrevet tidligere, havde en del succes. Men efter Odense Open er det gået lidt ned af bakke med de helt store resultater. Derfor kan det gå hen at blive essentielt for Fredberg snart at præstere igen – men han tror dog på at det er muligt at gøre det samme igen. Også fordi hans holdkammerater alle sammen har et højt niveau, ifølge ham selv.

“Jeg var del af et fantastisk sammenhold i Wicked. Dog var det også lokkende med både den økonomiske del og sammenholdet dér, der var den afgørende faktor, der overtalte mig til et skifte til DHG. Mit spil toppede virkelig ved Odense Open og det er virkelig svært at levere sådan en præstation. Det kræver enormt fokus. Bare se på Wahed til ESWC-kvalifikationen. Han jublede ikke, da han scorede pga. fuldt fokus. Det er lige netop den zone, jeg skal ind i igen for at levere sådan et resultat igen, da mentaliteten måske er 50% af spillet offline. I den seneste tid har jeg udelukkende spillet FUT, og derfor har jeg ikke trænet ret meget med mine holdkammerater. Jeg føler at jeg kan lære rigtig meget af alle mine holdkammerater, da de alle har niveauet til at opnå store ting. Indtil videre har jeg dog lært mest af Wahed, da vi bl.a. har spillet lidt 2v2 sammen.”

Selvom Fredberg har et højt niveau selv, så er der også plads til at kigge på hvem der er de bedste i dette års FIFA. Og med flere flotte danske præstationer allerede, så er der rigeligt at se på. Han har også et bud på hvem, man kan forvente mest af til Copenhagen Open.

“Dem, jeg føler er kommet bedst i gang med FIFA 17, er Wahed, Agge, Lars, Niller og Dingo. Wahed spiller virkelig godt og han vil det 100% i år. Det har også givet ham top 4 til ESWC kval og en sejr til Ballerup. Agge fortsætter bare med at være Agge. Lars har både vundet på Cruise, Gfinity og nået top 9-16 til ESWC. Niller imponerede sindssygt ved at kvalle sig til ESWC, og Dingo er bare lige så teknisk som altid. Han er i min bog uden tvivl den bedste skiller i Danmark og han formår sågar også at kontrollere kampene. Mine tre største favoritter til Copenhagen Open er Lars, Wahed og Dingo. Agge er selvfølgelig favorit, hvis han kommer.”

Følg med her på siden, hvor vi bringer tre portrætter mere op til turneringen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *