Vi har i dag valgt at fokusere på FIFA Team Fyn, som ligesom de fleste andre i communitiet også har nydt godt af de mange turneringer, der har været de sidste par måneder. FIFA Team Fyn startede 2015 ud med at få en 3-4 plads i FIFA Team Challenge, og efterfølgende har blandt andet Kent ’TalentKent’ Brylle og talentet Andreas ’Andy’ Kirstein (som vi snakkede med i går) leveret flotte præstationer, med henholdsvis en semifinale plads til Dan’s Poolhall Fifa Series Finale til Brylle, og en top 8 placering til Copenhagen Games, samt vinder af junior turneringen ved de midtjyske mesterskaber i Herning til Andy. Ud over det er FIFA Team Fyn også gået internationalt i 2015, hvor svenske Emanuel ’Xit’ Svanung var på holdet i en kort periode.

Vi har taget en snak med holdets manager, Mads ’Pitbull’ Grønmar, for at høre lidt om præstationerne i de første måneder af 2015.

”Hej Mads. Er du tilfreds med holdets præstationer i de første 3-4 måneder af 2015? ”

”Vi har haft et udemærket 2015 indtil videre. Vi har ikke leveret store resultater til de største turneringer, men stadig stabile resultater. Så har vores unge talent Andreas Kirstein gjort det godt, hvilket udmærkede sig i hans sejr til Midtjysk Mesterskab. ”

”Nu nævner du selv Andy’s flotte præstation til Midtjysk Mesterskab, har I store forventninger til den unge spiller og tror du på i kan holde ham i teamet? ”

”Jeg vil ikke sige vi har store forventninger til ham, vi tager det som det kommer. Men med de resultater han leverer håber vi da helt sikkert på at han i fremtiden kan være vores mand i de store turneringer.

Det er svært at sige om vi kan holde på ham, da vi ikke har den store økonomi pt. så hvis enten Tricked eller CPH Wolves kontakter ham bliver det nok svært. ”

”Er I på udkig efter nye spillere eller er du tilfreds med truppen, som den ser ud nu?”                                     

”Nu har vi mistet et par spillere, så vi vil helt sikkert kigge efter nye, men det er ikke noget der haster. ”

”Og til sidst, hvad er dine forventninger til resten af året – med 3 store opens rundt om i landet, samt DM og en masse andre turneringer? ”

”Det er svært at vurdere lige nu. Jeg tror og håber på vi forbedre os hele tiden, og for hver turnering der kommer hele tiden levere bedre resultater. ”

FIFA Team Fyn truppen består på nuværende tidspunkt af 7 spillere:

  • Mads ’Pitbull’ Grønmar
  • Peter ’KongMoelgaard’ Mølgård
  • Robin Bangsø
  • Claes Hansen
  • Casper ‘Cjuul’ Christiansen
  • Kent ’TalentKent’ Brylle
  • Andreas ’Andy’ Kirstein

Det skal nok blive spændende at følge holdet i fremtiden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.