Se streaming fra CULT Cola Aalborg Open fra lørdag d. 30/5 kl. 13.30

Udsendelsen kan også ses her

Se gruppeoversigten

Det er med stor stolthed, at Sports-Gaming.dk, i samarbejde med CULT Cola, nu kan annoncere en stor turneringsrække – nemlig CULT Cola Fifa Tour 2015! Vi har allerede afviklet den første turnering i rækken, nemlig Aarhus Open, og nu er turen kommet til Aalborg.

Køb billet til CULT Cola Aalborg Open

4 store turneringer fordelt på landets 4 største byer – 1 turnering pr. kvartal
Goodiebag til alle deltagere (værdi minimum 50 kr.)
128-256 deltagere i hver by på fede lokationer
Søde CULT piger deler smagsprøver ud og udfordrer i en FIFA kamp.
Ranglistepoint på højkant hver gang, plus samlet over hele turneringsrækken
Præmier i turneringsrækken for over 100.000 kr. – heraf minimum 50.000 kr. i kontanter

CULTColaFifaTour

CULT Cola Aalborg Open d. 30/5 kl. 10.00 – 18.00

Den anden turnering i turneringsrækken vil være CULT Cola Aalborg Open, som afvikles lørdag d. 30. maj i Friis shoppingcenter i Aalborg Centrum, og der vil være plads til 128 deltagere.

Ambitionerne er store, og både CULT Cola, og Sports-Gaming.dk er enige om, at CULT Cola FIFA Tour 2015 skal sætte nye standarder for, hvordan Fifa turneringer skal arrangeres i Danmark – både hvad angår præmier, deltagerantal, udstyr, streaming, sidekonkurrencer, turneringsafvikling og mediedækning.

CULT Cola Aalborg Open

 • Lørdag d. 30. maj 2015
 • Sted: Friis Shoppingcenter, Nytorv 27, 9000 Aalborg
  • Niveau 0 lige over for Matas
 • Kl. 10.00 – 18.00 (dørene åbnes 9.30)
 • Playstation 4
 • 2 starttider med 64 deltagere i hver – i alt 128 deltagere
  • Kl. 10.00 (mødetid senest kl. 9.45)
  • Kl. 11.30 (mødetid senest kl. 11.00)
 • Pris: 100 kr. + gebyr. Billetsalget slutter fredag d. 29/5 kl. 16.00

Køb billet til CULT Cola Aalborg Open

Præmier:
1. præmie: 10.000 kr. + 3 rammer CULT Cola
2. præmie: 2.000 kr. + 1 ramme CULT Cola
3. præmie: 500 kr. + 1 ramme CULT Cola
4. – 8. præmie: 1 ramme CULT Cola

Der vil desuden være præmier fra en række sponsorer, som uddeles ved konkurrencer og lodtrækning. Disse præmier annonceres løbende, men de vil have en værdi på minimum 12.500 kr.

Turneringsstruktur:
Turneringen spilles med indledende gruppespil i 4-mandsgrupper og alle er som udgangspunkt sikret 3 kampe i gruppen, men ved udeblivelser kan der udgå enkelte kampe. Top 2 går videre fra alle grupper, uanset om der er udeblivelser eller manglende deltagere.

Alle kvalificerede fra de indledende gruppespil samles i et ekstra gruppespil som findes ved lodtrækning – 1-2 gruppevindere i hver pulje og 1-2 andenpladser i hver pulje. Fra dette ekstra gruppespil går kun gruppevinderen videre til et afsluttende slutspil med knockout-struktur.

Reglement for turneringen kan findes her!

Streaming:
Vi har endnu engang allieret os med Papproduction som kommer og leverer en topklasse streaming produktion. Udover at turneringen (fra det ekstra gruppespil) kan følges hjemme foran computeren, så vil kommenteringen også blive afspillet i lokalet sådan rammerne er perfekte til de store kampe – det bliver en fest.

Rangliste:
Der er rangliste point på højkant til vores danske rangliste, som bedømmer de større danske Fifa turneringer, og CULT Cola Aalborg Open (og de øvrige byer) rangeres som en kategori 3 turnering.

Hver eneste af turneringerne i CULT Cola FIFA Tour giver individuelt point i kategori 3 til ranglisten, men samtidig laves der et leaderboard, hvor alle 4 turneringer tæller med. Dette samlede leaderboard efter 4 turneringer vil OGSÅ give point som en kategori 3 turnering. Der vil altså være mulighed for at opnå point 5 gange over året, og derfor kan det betale sig at komme til alle turneringerne.
Vi håber at I vil støtte op om dette initiativ, og at I vil gerne informationerne med venner og bekendte sådan CULT Cola FIFA Tour 2015 kan blive en stor succes!

Se video fra CULT Cola Aarhus Open:

 

CULT Cola logo 150 mg. energy cola

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.