Efter en del ugers svirren af rygterne fortalte Agge endelig i går aftes via sin Facebook-fanside, at han via sin 90-0-0-historik i FIWC fik sin billet til den verdensomspændende turnering. Agge deltager nu for 5. gang i træk, og håber på at genvinde titlen, som han tog med til Danmark i 2014. Vi har naturligvis talt med Agge om netop dette.

Først og fremmest, stort tillykke med kvalifikationen! Kommer det som en overraskelse for dig?
“Det kommer ikke som den allerstørste overraskelse for mig, da det var 26 dage siden jeg indså at jeg var i top 2. Jeg følte mig nærmere selvsikker på jeg ville kvalificere mig, faktisk. ”

Du har tidligere udtalt at dit store mål i år er at vinde denne turnering – er det stadig det?
“Det er helt klart mit store mål. Jeg har noget at revanchere fra sidste år, hvor heldet ikke gik min vej – det må det rigtig gerne gøre i år!”

Baseret på de andre kvalificerede spillere, tror du så at du har gode eller mindre gode chancer for at gå hele vejen?
“Det er en hård turnering, langt hårdere end sidste år, hvis du kigger på kvaliteten sæson 3 har tilført. Jeg tror stadig der er gode chancer, men det kræver en indsats á la ESWC for at det skal kunne lykkes.”

Sidst, men ikke mindst – hvor meget glæder du dig?
“Jeg glæder mig helt vildt – det er ikke hver dag man får lov til at tage til New York og få endnu en fantastisk oplevelse, også sammen med nogle fine gutter. Det bliver godt!”

Der skal fra Sports-Gamings side lyde et gigantisk tillykke til August herfra – vi glæder os til at tage turen med dig!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.