De to ultra dygtige, engelske FIFA-kommentatorer Brandon Smith og Richard Buckley vil stå for en adskilt, international stream til eSuperliga Playoffs, som har til formål at nå ud til omverdenen.

De ankom først til den store FIFA-scene så sent som i FIFA 17, men har siden da etableret sig som nogle af de absolut skarpeste og mest anerkendte kommentator-duos i esportverdenen.

Brandon Smith og Richard Buckley begge fra henholdsvis England er blevet hyret til den længe ventede eSuperliga-finale i Forum nu på mandag og vil her stå for en adskilt stream, som har til formål at nå ud til omverdenen.

Kommentatorduoen har indtil videre haft utrolig travlt i den igangværende FIFA-sæson med både to events i Bukarest, Gfinity-turneringer i London og ikke mindst weekendens FUT Champions Cup #2, der er i fuld gang netop nu. Herudover har de desuden været en del af castingholdet til verdensmesterskaberne i FIFA, og nu melder Brandon Smith og Richard Buckley altså deres ankomst til endnu en stor FIFA-turnering.

De har sendt en lille hilsen med i nyheden:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.