Randers FC var for mange en publikumsfavorit under grundspillet pga. deres store fanbase og ikke mindst fantastiske målfejringer. HassanPlayer tør godt love endnu mere underholdning og flot FIFA fra Hestene til playoffs på mandag.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, smilende personer, folk, der sidderDet lignede længe, at Randers FC med spillerne Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf og Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha ville kæmpe med om en top 8-placering lige til det sidste. I stedet fandt de dog deres spil fra øverste hylde frem de sidste par uger og endte som resultat af dette på en fremragende tredjeplads.

Vi havde ikke regnet med at ende i top 3 efter de første par runder, men vi var meget selvsikre på at ramme top 8 hele vejen igennem. Vi har ikke tabt én eneste kamp med mere end ét måls forskel. Alle vores nederlag var tætte, og dette var med til at holde os motiverede hele vejen igennem, hvilket var med til at sikre den bedste slutspurt af alle hold i eSuperligaen,” udtaler en glad og tilfreds HassanPlayer til os efter et spændende grundspil, der både bød på op- og nedture for ham. Undervejs i sæsonen modtog han nemlig hård kritik fra seere og eksperter. Noget som han dog formåede at tackle på fornem vis.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der stÃ¥rPersonligt vil jeg egentlig kun mene, jeg spiller to dårlige kampe. Det var mod Tamer fra Helsingør og Mikkel fra Vejle. Alle andre kampe spiller jeg rigtig godt og er med hele vejen. Det var dog meget fint at få sluttet så godt af for at modbevise alle de haters, som ikke har andet at tage sig til,” lyder modsvaret fra HassanPlayer til kritikerne og fokuserer hernæst på, hvad der venter forude.

Vi er egentlig fint tilfredse med at trække Vejle. De har måske niveauet til mere end en 6. plads i grundspillet, men de måtte jo undvære deres stjernespiller Mikkel i et par runder. Vores kamp mod dem var meget tæt, og det forventer jeg helt bestemt også, det kommer til at være, når vi mødes på mandag,” fortæller han om kvartfinalemodstanderen fra Vejle, som bliver første forhindring på vej til guldet. For HassanPlayers vedkommende handler det nemlig om at slutte på podiet.

Vi tror og håber på at gå hele vejen. Det skal der ikke være den mindste tvivl om. Vi har spillet tæt op mod alle tophold, og hvis vi kan fortsætte vores storform, så er jeg ikke i tvivl om, vi nok skal ende med medaljer på mandag.

Det vil naturligvis kræve marginaler at gå hele vejen på mandag, men disse kan derimod også komme fra supportere. Og supportere – dem har Randers ikke glemt siden grundspillet. Han lover desuden atter god underholdning fra scenen af.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personerJeg har sagt det før, men siger det igen. Opbakningen betyder virkelig alt for os. Specielt efter den svære start vi fik i ligaen, så var det fantastisk med så god opbakning hele vejen igennem. Det er en kæmpe motivation til at vinde. Jeg ser meget frem til på mandag, hvor Bacha og jeg forhåbenlig kan fortsætte med at være underholdende at se på. Vores fans dukker i hvert fald taltstærkt op, kan jeg bekræfte, og jeg kunne ikke være mere stolt over den vanvittige opbakning, vi gang på gang får.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.