FC Midtjyllands Niller går optimistisk ind til mandagens eSuperliga-slutspil. Både hvad angår holdets resultater, samt hvad angår hans egne.

Nicklas ‘Niller’ Stensgaard fra FC Midtjylland var en sand målmaskine under grundspillet i eSuperligaen. Med i alt 54 mål i 15 kampe og syv mål ned til andenpladsen Mohamad Al-Bacha kan han lige nu krone sig selv som eSuperliga-topscorer, og havde det ikke været for hans mange målrige optrædener – ja så havde ulvene faktisk ikke nået den altafgørende top 8.

FC Midtjylland nåede nemlig lige akkurat indenfor top 8 og sikrede dermed billet til playoffs i Forum nu på mandag, netop som følge af deres målscore, som var 10 mål bedre end 9. pladsen AC Horsens’.

Vi har derfor fanget FCM-profilen Niller til en snak.

Jeg stod tilbage med kæmpe lettelse. Jeg troede, vi havde smidt chancen væk. Min kamp mod Bech, som var den afgørende kamp om vi kvalificerede eller ej, var den mest nervepirrende kamp, jeg har spillet i ligaen,” fortæller Niller, der altså kunne ånde lettet ud efter sidste runde, trods ham og Wahed ‘The Kid’ Obayds nederlag til F.C. København.

Det vil dog også kræve, at Niller atter finder målhumøret frem, hvis midtjyderne skal gøre sig forhåbninger om at besejre grundspillets vindere AGF, som de trak på bekostning af deres 8. plads.

Jeg har høje forventninger til kampen mod AGF. Hvis vi kigger tilbage på vores kamp mod dem i grundspillet, så synes jeg vores chancer ser gode ud. AGF er grundspillets vindere af god grund. Fatih og Niklas er to klassespillere, så det bliver en utrolig hård kamp,” lyder det derimod optimistisk fra Niller, der desuden er enorm overrasket over, at der lå så mange mål gemt i ham.

At jeg slutter grundspillet af som topscorer, var noget som jeg absolut ikke forventet. Jeg fandt målmaskineformen frem i grundspillet. Jeg tror, Fatih og jeg havde kæmpet tæt om topscorer-titlen, hvis han ikke var kvalificeret til Bucharest og London,” siger han og konkluderer samtidig:

Jeg regner med at holde på titlen efter playoffs.”

Det bliver spændende at følge opgøret mellem FC Midtjylland og AGF, der altså begge er udstyret med nogle af sæsonens mest målfarlige spillere. Kampen spilles nu på mandag klokken 16:30, og Niller glæder sig naturligvis.

Det bliver kæmpe stort, og jeg glæder mig enorm meget til at spille i Forum. Jeg er sikker på, det bliver en fantastisk stemning.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.