I Lyngby BK Esport By Ambush er man mere end parate til at spille med om de gode placeringer til den årlige Copenhagen Games, som venter i slutningen af måneden.

Når man år efter år skal danne sig et overblik over FIFA-sæsonens vigtigste turneringer, vil den traditionsrige Copenhagen Games FIFA-turnering altid være en del af denne liste. I år er ingen undtagelse, når turneringen den 30. marts igen vil være at finde på programmet til det store danske eSport-event.

Læs mere om turneringen her

Denne gang er der dog sket en ændring, eftersom eventet er blevet flyttet fra den vante placering, Øksnehallen, til endnu større rammer i form af Bella Center Copenhagen, som rummer hele 12.000 kvadratmeter.

Her på siden kan du op til turneringen følge med i vores optakt, hvor vi kommer til at snakke med nogle forskellige deltagere, trænere mm. I første del af optakten har vi talt med Zouheir Chreih – holdejer af Lyngby BK Esport By Ambush – som stiller op til turneringen med et talrigt og motiveret mandskab.

Vi forventer klart, at alle spillerne klarer sig videre fra gruppespillet. Det er et must. Jeg forventer også, at vi til Copenhagen Games markerer os i toppen og leverer et topresultat. Dog er det et super stærkt felt, hvor alt kan ske, så det afhænger naturligvis også af turneringens struktur og seedning. Sådan tror jeg, alle har det,” fortæller Zouheir Chreih om forventningerne til Copenhagen Games.

Der er dog fortsat tæt på tre uger til, at det hele går løs. Vi spurgte derfor Ambush-manageren, om spillernes niveau allerede er på sit højeste, eller om den kommende tid skal bruges til at forbedre spillet.

Mine spillere er hundrede procent parate, formen er rigtig god og niveauet er højt. Men vi tager en boot camp næste weekend, hvor vi skal omstille fra FUT til H2H. Det bliver tre intensive dage med en masse FIFA, teambuilding, fodboldkamp mod superligatruppen og event med vores- og Lyngby Boldklubs fans. Vi bliver hundrede procent klar til Copenhagen Games, både individuelt og som hold,” lyder udmeldingen lige nu og her.

Det har været et meget interessant og spændende år for Ambush Esport, som holdet hed, inden Lyngby Boldklub i starten af det nye år besluttede sig for at tilslutte sig projektet. Turneringsfronten har derimod ikke budt på de helt store sejre hidtil, men det kan Copenhagen Games måske lave om på.

Jeg føler, vi har et par sejre i baggagen i vores regi i 2017. Vi har chancerne til at levere noget stort i alle de turneringer, vi deltager i. Dog er det, som vi alle ved, dagsformen der er hundrede procent afgørende. Samtlige af mine spillere kan gå hen og vinde, hvis de rammer dagen. Og det er netop momentum og troen på os selv og hinanden, vi skal finde på vores Boot Camp. Så jeg tror i den grad, at vi kan levere topresultater til Copenhagen Games,” lyder de opfriskende ord fra Zouheir Chreih, der altså har stor tiltro til sin trup.

Slutteligt skulle han naturligvis også have muligheden for at komme med sit bud på turneringens største favoritter, og her fremhæver han særligt én spiller.

Helt generelt ser jeg alle som favoritter. Det er så svært at sige på forhånd, da det afhænger af dagsformen. Men skal jeg nævne en spiller, vil jeg pege på “pilen” (Arrow). Han har været utrolig sikker i sit spil og ret konsekvent med sine resultater, så ham skal alle passe på.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.