De store fodboldoplevelser ligger lige om hjørnet, og kan du ikke vente – så kan du smutte ind forbi din nærmeste HiFi Klubben butik. Her bliver der nemlig sat FIFA 18 på de fedeste hjemmebiografer, og så er det bare at spille derudaf!

Fra mandag d. 11. til lørdag d. 16. juni kan du deltage i en konkurrence i FIFA 18, og vinde fed lyd – kom ned i din lokale HIFI Klubben butik!

I hver af HiFi Klubbens butikker er der et SteelSeries Arctis 3 gamer headset på højkant, og bliver du den bedste i butikken, er du inviteret til at deltage i den store slutrunde som afvikles i København d. 24. juni.

Her kommer du til at kæmpe om hæder og ære imod de ca. 30 andre ‘vindere’ fra hele landet. Og går du fra finalen som sejrherre, kan du godt gøre plads på værelset – der er nemlig et surroundanlæg inkl. et tv eller en projektor til en samlet værdi på knap 30.000,- på højkant til vinderen.

Der er ranglistepoint på højkant i finaleturneringen – kategori: Dansk 3

FIFA 18 I HIFI KLUBBEN

Du dukker op i din lokale HiFi Klubben butik og fortæller, at du gerne vil deltage i FIFA 18-konkurrencen. Når der er plads ved butikkens konsol, skal du spille en enkelt halvleg med følgende indstillinger:

• Danmark vs. Frankrig (du spiller som Danmark)
• Kamplængde sat til 2×4 minutter. Men der spilles kun én halvleg.
• Niveau: Amatør
• Andre indstillinger: Standard

Du skal kæmpe for at få den højeste score i løbet af første halvleg. Tidspunktet for det første mål vil blive noteret, sådan der kan findes en vinder, hvis der er to eller flere, som har lige høj score. Den person med den højeste score i løbet af ugen bliver kåret som butikkens vinder og kvalificerer sig dermed til den store finaletunering d. 24/6.

Læs mere på hifiklubben.dk/fifa18

Turneringen arrangeres af HIFI Klubben, og Sports-Gaming.dk afvikler den store finaleturnering for dem hvor vi også streamer live.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.