For første gang fik danske August ‘Agge’ Rosenmeier forleden fornøjelsen af at se ‘walkout’-spillere med Hashtag United-trøjer på, da han besluttede sig for at åbne sine FUT Champions-pakker med MattHDGamer.

Onsdag aften indgik den danske FIFA-spiller, August ‘Agge’ Rosenemier, en stor aftale med organisationen Hashtag United. Og som en lille bonus oveni for at være en del af deres FIFA-trup har han minsandten også fået fornøjelsen af at kunne bære holdets officielle trøjer, der i år er kommet med i FIFA Ultimate Team.

Dermed blev det altså lidt sjovere for hver gang, der blev ‘packet’ en såkaldt ‘walkout’-spiller, hvilket vil sige, at Agge her så pakkens bedste spiller komme jublende ind med en Hashtag United-trøje.

Og disse walkout-spillere kom bestemt ikke i den billige afdeling. Med både en Icon-angriber, dansk superstjerne og 11 informs fra ugens hold er der så sandelig lagt op til en begejstrende pack opening fra danskerens side, som i denne uge valgte at åbne sine FUT Champions-rewards, han fik for at vinde samtlige 40 kampe, på YouTuber MattHDGamers kanal.

Du kan finde hele pack openingen øverst i artiklen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.