Den tidligere PSG eSports-spiller har, blot halvanden uge efter FIFA 18-release, fundet sig til rette i det nye gameplay, og er gået ubesejret igennem spillets første Weekend League.


Den garvede københavner havde ikke brug for længe til at læse op på pensum i FIFA 18-regi. på trods af et nyt gameplay samt en tidlig patch lykkedes det stadig den rutinerede Agge at gå ubesejret igennem sine første 40 FUT Champions kampe. Vi har taget en snak med Agge, for at høre, hvad han synes om det nye spil, som han tydeligvis har fundet sig til rette i.

“jeg er super tilfreds med allerede at kunne krydse 40/40 af i bogen” – Agge

Vi spurgte Agge ind til det nye FIFA 18-gameplay, og hvad han synes om dette.

Agge: “Jeg synes generelt gameplayet er blevet rigtig godt efter patchen. Keeperne er blevet fixed (til dels) men kan rigtig godt lide at cursoren (pilen over spilleren, red.) er kommet frem, for stiller endnu større krav til dine defensive og offensive skills – hvor du virkelig skal læse modstanderen og lokke ham i fælder. Det er et svært spil at mestre, men jeg synes også det skal være svært – det er det der gør det competitive! Lige nu er det svært at finde yderligere rettelser, men mon ikke jeg finder nogen når jeg begynder at tabe lidt flere kampe”

Mange professionelle FIFA-spillere har allerede de allerbedste spillere i spillet, hvilket vi hørte Lasse ‘Kongen’ Bækkelund ytre sin mening om. Vi har hørt Agge om, hvilke spillere han fik skrabet sammen til den første Weekend League, og hvilke spillere han synes bedst om.

Agge: “Jamen jeg har været så heldig at få fat i Gullit før han blev “ekstra dyr” og Cristiano Ronaldo. dog var en af mine vigtigste spillere i denne uge Vidal, som virkelig lavede nogle afgørende ting for mig.”

Agge har altså, på trods af spillets unge alder, skaffet sig nogen aldeles habile spillere.

Efter Agges gode start var vi utroligt spændte på redaktionen, og spurgte derfor ind til Agges mål med FUT Champions i år. Københavneren var dog meget ydmyg i sit svar, og forsøger at beholde begge ben på jorden.

Agge: “Jamen nu tager vi det stille og roligt og ser det hele an, jeg er super tilfreds med allerede at kunne krydse 40/40 af i bogen – noget der tog lidt tid sidste år. Jeg skal bare bibeholde fokus og fortsætte med at arbejde på mine fejl og mit spil og holde fødderne nede på jorden!”

Det var dog ikke kun Agge, som havde en hæderlig debut i årets FUT Champions. Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen og Mohamad ‘Bacha’ Al Bacha ramte hhv. 39-1 og 37-3, hvilket sikrede dem begge en Top 100-placering.

Vil du også ramme 40-0? Tjek Agges YouTube-kanal ud, hvor du i den kommende tid kan finde tips og tricks til FIFA 18.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.