Til stor begejstring for de danskere, som følger med i konkurrence-FIFA, bliver det nu muligt at følge lørdagens vigtige FIWC-kvalifikation direkte på TV3 Sport 2 og Viaplay.

Er man vild med FIFA 17, så kan man godt begynde at sætte et stort og fedt kryds i kalenderen på lørdag fra klokken 7:45.

Her viser TV3 Sport 2 og deres streamingtjeneste Viaplay nemlig billeder fra den store FUT-turnering og VM-kvalifikation i Madrid – Live Regional Final sæson 2 finale.

Med to danske repræsentanter i August ‘Agge’ Rosenmeier og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen er der også god grund til at se med, når de to FIFA-spillere skal forsøge at spille sig videre til FIFA 17 Ultimate Team Championship Series i Berlin med kæmpe præmiepuljer og muligheden for at spille sig direkte til FIFA Interactive World Cup.

Du kan følge turneringen fra klokken 17:00 til 17:55 på TV3 Sport 2 og fra klokken 7:45 til 17:55 på Viaplay.

Udover turneringen i Spaniens hovedstad, har Agge og Marcuzo også en anden kvalifikation på programmet inden længe, da de ligesom Daniel ‘Dingo’ Kristensen og Lasse ‘Kongen’ Bækkelund er kvalificeret til FIWC Regional Qualifiers – altså en helt tredje vej ind til verdensmesterskabet.

Under Copenhagen Games snakkede Red Bull med de to danske repræsentanter, der fik udleveret en række forskellige spørgsmål og svare på, hvilken der var deres favorit. Se indslaget her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.