Tirsdag blev det for første gang muligt at få en smagsprøve på, hvordan FIFA 19-kampe kommer til at se ud. Vi fik samtidig i videoen nogle andre interessante svar om det kommende spil.

En Europa League-kamp mellem Manchester City og Manchester United i FIFA 19-udgave florerede tirsdag rundt på YouTube.

Her får vi for første gang en smagsprøve på, hvordan de nye licenser med Europa League og ikke mindst Champions League kommer til at se ud, imens vi også får et indblik i, hvordan menuen ser ud.

Bemærkelsesværdigt er det også at se, hvis man følger med efter cirka 15 sekunder i videoen, som kan ses øverst i artiklen. Selve taktikkerne, når man er inde for at sætte hold inden kampen, er nemlig blevet ændret væsentligt ift. de seneste par år.

Derudover ser vi også små glimt af nye ændringer så som ved målspark, men alt i alt er det dog svært at afkode det helt store, netop også fordi det blot er første udkast af spillet, som naturligvis vil blive opdateret mangevis af gange frem til release-dagen i slut september.

I disse dage vil der løbende komme flere FIFA 19-nyheder ud, så sørg for at følge med her på siden hvor vi dækker nyhederne tæt. Du kan herunder se hele kampen med kommentatorer, hvis det skulle have interesse:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.