Nu går der heldigvis ikke længe før, at vi skal have fløjtet FIFA eWorld Cup 2018 i gang. Det er naturligvis med dansk deltagelse, og i denne artikel vil vi kigge lidt på div. favoritter og hvad vi kan forvente af de deltagende danskere.

Danmark har stolte traditioner ved dette turnering, hvor vi siden 2014 har haft hele to verdensmestre. Det er naturligvis August “Agge” Rosenmeier, da han vandt 3-1 over David Bytheway i Rio de Janeiro, og to år senere, da Mohamad Al-Bacha sikrede sig titlen efter et vanvittigt comeback med en sejr på 5-5. Mohamad al-Bacha vandt kampen på grund af en bedre målscorer på udebane.

Sidste år blev turneringen afholdt i London, og her var det landsmanden Spencer Ealing, der kunne tage den præstigefyldte titel, da han slog tyske Kai Deto Wollin med 7-3 over to kampe.

I år afholdes turneringen atter engang i London, og måske kan Danmark bringe sig op som det mest vindende hold nogensinde ved FIFA eWorld Cup.

Hvem er favorit til at vinde FIFA eWorld Cup 2018?

Der er rigtig mange dygtige spillere om buddet, og selvom Danmark har flotte tradition i turneringen, så er det desværre ikke danskerne, der er de største favoritter til at løbe med guldet.

Vi har taget et kig hos bet365, som tilbyder odds på den ekstraordinære FIFA begivenhed. Den helt store favorit ved FIFA eWorld Cup 2018 er Nicolas99FC, som i skrivende stund giver indsatsen 5.00 gange igen. Som 2. favorit finder vi Msdossary til odds 9.00, mens Gorilla står i samme odds.

Vi skal helt ned til nr. 14 på listen over favoritter ved FIFA eWorld Cup, før vi finder den første dansker. Det er naturligvis den tidligere vinder, August “Agge” Rosenmeier, der giver odds 23.00 gange igen, til at vinde turneringen der starter d. 1. august.

Lidt længere nede på listen finder vi Marcus “Marcuzo” Jørgensen. Den unge dansker der for første gang formåede at gå 40-0 i FIFA 18 tilbage i november 2017, står netop til at give odds 26.00 for at tage titlen.

Tiltroen til danskerne er derfor ikke helt i toppen, men der er sket overraskelser før, som da Mohamad Al-Bacha sikrede sig titlen efter et vanvittigt comeback for et par år tilbage.

Hvornår finder turneringen sted?

FIFA eWorld Cup 2018 begynder d. 2. august og strækker sig over hele weekenden. Finalen spilles d. 4. august, og det forventes, at der er lidt over en million kr. på spil for en sejr til vinderen. Sidste år da Spencer Ealing fra Birmingham vandt turneringen, gav det ham en præmiesum på hele $200.000, hvilket svarer til lidt over 1.2. mio kr.

Der er derfor både prestige og masser af penge på spil, hvis det skulle gå hen og blive sejr til en af de to danske deltagere.

Marcus “Marcuzo” Jørgensen spiller til dagligt for Manchester City, siden han underskrev en kontrakt med dem i slutningen af sidste år. August “Agge” Rosenmeier har tidligere tørnet ud for PSG, men i dag spiller han for Hashtag United.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.