Torsdag aften blev det endelig offentliggjort – August ‘Agge’ Rosenmeier skal fremover tordne ud for den franske storklub PSG! Selvfølgelig bliver det ikke på den “rigtige” fodboldbane, men derimod på den virtuelle én af slagsen.

August blev præsenteret ved et stort opsat pressemøde på Parc des Princes i Paris, og Sports-Gaming.dk’s udsende medarbejder, Simon Juul Mortensen, har fulgt Agge tæt på dagen op til præsentationen – hvilket der kan ses i nedenstående video. Der vil løbende komme mere materiale op fra det franske.

Red Bull, som jo samarbejder med Agge, har udsendt følgende pressemeddelelse:

Den kun 20-årige August ”Agge” Rosenmeier har i dag skrevet kontrakt med fodboldklubben PSG (Paris Saint Germain ), og den danske FIFA-spiller og ESWC-verdensmester skal derfor for fremtiden repræsentere klubbens eSport-hold.

Kontrakten underskrives kort tid før den store ESWC FIFA turnering (Electronic Sports World Convention) som netop foregår i Paris fra d. 27. oktober til d. 31. oktober

Den franske storklub Paris Saint Germain har planer om helt nye satsninger i e-sportsverdenen, og August ”Agge” Rosenmeier skal være med til at tage klubbens synlighed og aktiviteter til nye højder, når han indtræder på den helt store scene for eSport-spillet FIFA.

En lang række af Europas topklubber udvælger og ansætter lige nu de bedste FIFA-spillere i verden for at kunne vinde berømmelse i e-sportens verden også.

Selv er Agge super glad og forventningsfuld over det kommende samarbejde: ”Jeg er glad for at have PSG aftalen i hus. Jeg havde en del klubber som var interesseret, men valget faldt på PSG, da jeg følte, det var det rigtige valg for mig”, udtaler en forventningsfuld Agge.

Sports-Gaming.dk, en af Danmarks førende e-sport sider, har også fulgt Agge på tæt hold, og er spændt på den kommende ESCW turnering i næste uge.

”Det er utrolig fedt at se, at sporten flytter sig i en mere professionel retning, som man ser det med andre spil. Agge er jo forsvarende ESWC-mester, og det bliver enormt spændende at se, om han kan hive trofæet med hjem endnu engang”, fortæller Kristoffer Smedstrup, ejer af Sports-Gaming.dk.

Agge er blandt favoritterne og skal til ESWC dyste mod 32 af verdens bedste spillere om det uofficielle verdensmesterskab i Paris fra d. 27. oktober til d. 31. oktober.

Fakta om August ”Agge” Rosenmeier:

August Rosenmeier er født og opvokset på Frederiksberg. Han har spillet fodbold siden han var fem år gammel, og spiller i dag i klubben B1908 på Amager. Interessen for FIFA opstod gennem hans storebror i 2002, der hurtigt spottede Augusts talent, og tilmeldte ham en FIFA-turnering. Derfra har Augusts internationale FIFA-karriere taget hastig fart. Når August Rosenmeier spiller FIFA, bruger han sin viden og erfaring fra fodbold, som giver ham et godt afsæt for at forudse spillet og have et godt overblik.

  • 20 år gammel
  • Dobbelt verdensmester (FIWC 2014 & ESWC 2015)
  • 4 gange danmarksmester (2012 – 2015)
  • Forsvarsspiller i B1908 i Danmarks 3. Bedste række.

Billede: Jesper Grønnemark/ Red Bull Content Pool

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.