I modsætning til Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, der denne weekend blev den første dansker til at opnå 40-0 i FUT Champions, så havde Danmarks dobbelte verdensmester, August ‘Agge’ Rosenmeier ikke ligefrem sin favorit weekend i FIFA Ultimate Team.

PSG-spilleren forsøgte nemlig her at udrette et resultat med et “sølle” Superliga-hold, som kun bestod af bronze- og sølvspillere. Her kom Agge i den grad ud i problemer, han ikke har prøvet før, og kaldte blandt andet dette hold for det værste hold, han nogensinde har spillet med.

I videoen, som du kan se øverst i artiklen, har danskeren samlet nogle højdepunkter fra sin svære opgave, og fortæller helt præcist, hvad der gik galt for hans hold.

Men til trods for mange udfordringer, fik han alligevel klaret sig igennem de 40 kampe med en overall score, mange nok vil kalde overraskende stabil.

For en uges tid siden udgav Agge også en video, som havde fokus på en anden liga – nemlig La Liga – og her fremviste han det, ifølge ham selv, bedste La Liga hold, hvis man står og mangler coins eller bare gerne vil havde sig et andethold til et meget lille beløb:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.