Vi hopper nu videre i vores optakt til sæson 2 af FUT Champions, og her snakker vi med Danmarks tre bedste FIFA-spillere, som må forventes at præstere store resultater hver især.

Tidligere fangede vi de tre bedste, danske FUT-spillere i løbet af december måned, der fortalte om deres forventninger til Weekend League i januar. Alle tre så utrolig meget frem til måneden, og håber naturligvis på at gøre en god figur ud af sig.

I dag skal vi dog snakke med de absolut tre bedste danskere, i hvert fald ifølge den danske FIFA-rangliste, som taler ud om forventningerne til netop samme måned i Weekend League, der havde opstart i går.

August ‘Agge’ Rosenmeier, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha har alle udvekslet deres forventningerne med os om en måned, som kan give dem chancen for at kvalificere sig til Live Regional Finals, hvis de slutter inden for top 12 i Europa, når måneden er afsluttet.

Den sidstnævnte mand, Mohamad Al-Bacha, havde følgende forventninger til sig selv:

“Jeg forventer vel at kvalificere mig til regional kvallen, da jeg føler, at jeg har meget godt styr på det hele, når jeg ikke streamer og er fuldt koncentreret, og derfor føler jeg bestemt, at chancerne er der. Jeg burde meget gerne ramme 38-40 hver gang.”

Bachas hold til FUT Champions. (Skifter Modric ind, når kampen begynder.)

Holdet, som Bacha har valgt at stille op med lige i første omgang, kan ses til højre, og du kan herunder høre, hvad han havde at fortælle om det.

“Jeg har tænkt mig at gøre brug af et hold med Ronaldo, Griezmann og Messi oppe i angrebet, som skaber en vis dynamik, og så en midtbane, som burde vinde samtlige dueller og så et hurtigt og taktisk forsvar. “

En anden person, der heller ikke var bleg for at udtrykke sine forventninger til måneden, var August Rosenmeier, som fortalte således:

“Mine forventninger er at ramme top 12, og ellers bare at blive klar til Live Regional Final (sæson 1),” fortalte Agge, der dog må starte måneden ud med mindre gode forhold.

“Jeg skal til gengæld bare igennem første uge her, da jeg ligger med feber, så jeg håber at kunne fedte et acceptabelt resultat hjem.”

Derudover får han også nok at se til, eftersom han vil forsøge sig på både PlayStation 4 og Xbox One.

“Jeg kommer til at spille på begge konsoller, så længe jeg er med i kampen om at kvalificere på dem, og mine hold er meget forskellige.”

Du kan se hans to hold nedenunder:

Agges FUT Champions-hold på Xbox One.

Agges FUT Champions-hold på PlayStation 4.

Den sidste spiller, vi har snakket med op til måneden, er Lars Korreborg – og han havde faktisk svært ved at pege på, hvad han lige skulle forvente.

“Jeg er faktisk usikker på, hvad jeg skal forvente. Jeg er, som jeg senere vil forklare, mere gået over til 4-1-2-1-2 eller som mange kalder den “Diamanten”, så derfor ved jeg ikke, hvad jeg skal forvente, men håbet er stensikkert på top 12, og jeg forventer en plads i top 100 minimum. Jeg tror på det kan lade sige gøre, hvis det lykkes mig at få diamanten til at funke, og det er ikke særlig let for den måde jeg spiller og tænker på, men tro og fight kan gøre rigtig meget, så lad os se, hvor det bærer hen.”

Som han selv meddelte, ville han senere komme ind på sit hold, han har valgt forud for måneden. Hør ham her forklare mere om sit hold:

PrimeTurbos hold til FUT Champions. (Når han har lavet omrokeringer inde i selve kampen.)

“Jeg har som sagt tænkt mig at bruge “Diamanten” 4-1-2-1-2 (2) i et forsøg på at gøre mig selv endnu bedre, og tage mit spil til nye højder. Holdet er bygget meget op omkring at counte-pace op midten af banen, og i anden halvleg sætter jeg Embolo IF ind som CDM pga. hans 88 i styrke og pace, og så ryger Remy også ind et sted i anden halvleg, så jeg virkelig kan counte modstanderens pace, og har masser af tekniske og afslutningsstærke spillere. Jeg tror disse ting vil øge mine chancer for at komme i top 12, men nu må vi se, hvor det bærer hen ad. Jeg vil fortsætte min egen stil, selvom jeg bruger en formation næsten alle bruger, og det betyder, at min spillestil bliver unik, så jeg håber og tror det vil give pote her i januar.”

Vi glæder os til at følge disse tre danskere og alle de andre, der forsøger at skabe nogle gode resultater resten af måneden – Lad os så få endnu en dansker med til Live Regional Finals senere på året!

Læs også: SG Awards 2016

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.