XI-Gaming, ECVisualize og Tricked Esport  var lørdag at finde i Bøgeskovhallen, som i samarbejde med Steelseries afholder LAN i denne weekend, og her fik en VM-duo den perfekte optakt til deres forestående FIWC i New York.

En mindre gruppe deltog lørdag formiddag i FIFA-turneringen ved Steelheads 16, da 30 spillere stillede til start et stykke uden for Fredericia, hvor Bøgeskovhallens Ungdomsmiljø åbnede LAN-party op med en masse forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Blandt disse fandt man FIFA, som flere topspillere var mødt op til for at dyste om en præmiepulje på en værdi af 8.000 kroner, bestående af hardware og kontanter. Af store navne fandt man folk som Jesper ‘Pilm‘ Prang, Mohamad ‘xBachaa‘ Al-Bacha, Wahed ‘The-Kid‘ Obayd, Claes ‘Keglekongen‘ Hansen og Hassan ‘HassanPlayer‘ Al-Saraf.

Og allerede i 1/8-delsfinalen skulle den første overraskelse findes. Fra XI-Gaming var Wali ‘Kaz‘ Kazmi mødt op, og stortalentet endte med at sende ECVs Wahed Obayd ud af turneringen med en sejr efter forlænget spillet, mens den nye Tricked-spiller, Mohamad Al-Bacha, skulle ud i straffesparkskonkurrence mod sin gamle holdkammerat, Masi Elghawi, for at blive klar til kvartfinalen. I kvartfinalen stod to andre Tricked-spillere over for hinanden, da Pilm og Keglekongen måtte vente til de sidste minutter af den forlængede spilletid, før en vinder kunne kåres, da Pilm efter en kortere dribletur formåede at brage bolden ind bag en chanceløs Keylor Navas. Da turneringen var ved at nå sin ende, stod Al-Bacha og Hassanplayer over for hinanden efter sejre over henholdsvis Wali Kazmi og Pilm. Da Hassanplayer i næste måned tager til New York som coach for Al-Bacha til FIWC, var dette en god forberedelse for denne duo, og deres kendskab til hinanden gav dog også en yderst tæt kamp, som Al-Bacha endte med at vinde 3-2. Efter finalen spurgte vi dagens vinder om glæden ved at vinde turneringen og om nøglen til den gode præstation:

“Jeg havde virkelig håbet på at starte godt ud med mit nye hold, Tricked, og der findes vel ingen bedre måde at starte ud på end med en turneringssejr over min tidligere holdkamerat i finalen. Mit genpres var nøglen til min succes. Jeg var meget motiveret efter at vise mig frem og bevise, at jeg fortsat er topmotiveret for at præstere, selv efter min kontrakt med Tricked. Jeg fortalte i et interview i går til Sports-Gaming.dk, at jeg i løbet af Fifa 16 meget gerne ville få min revanche imod Hassan, da han havde slået mig ud til Pricerunner Cup 2015. Men for at være ærlig havde jeg ikke regnet med, at jeg allerede skulle få min revanche til den allerførste turnering som Trickedspiller. Det var en hård kamp, som bølgede frem og tilbage, da vi kendte hinandens spillestil meget godt, men jeg havde heldigvis marginalerne med mig.”

Samtidig lød det til, at Hassanplayer fik held med nogle nye taktikker og eksperimenter i en tidlig optakt til næste måneds CULT Cola Aalborg Open:

Jeg går altid ind til en turnering med håbet og målet om at nå langt, men jeg havde helt ærligt ikke regnet med at nå så langt i dag, da jeg ikke har spillet specielt meget Real Madrid her på det seneste grundet træning med landshold til FIWC med Bacha. Jeg prøvede en ny formation og en ny custom tactic, som virkede perfekt for mig. Jeg har som sagt spillet mange kampe med Bacha er på det sidste, så vi kendte hinandens spillestil meget godt, men desværre vendte det til hans fordel i en meget tæt finale. Jeg er dog glad på Bachas vegne, da han har fortjent at vise alle hvor god han virkelig er”, fortalte Hassanplayer efter finalen.

Jesper ‘Pilm‘ Prang sluttede på 3. pladsen efter sejr over Wali ‘Kaz‘ Kazmi i bronzekampen, og dermed kunne Pilm også tage turen tilbage til København med flere penge på lommen. Tillykke til Al-Bacha, Hassanplayer og Pilm med dagens præstationer.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *