Det har været et succesfuldt år hos Tricked eSport med store præstationer i blandt andet Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og hans sejre i CULT Cola Tour & deltagelse ved FIWC i München, og Simon ‘Erikzzon’ Erikssons deltagelse ved ESWC. Derfor skal vi se lidt nærmere på Tricked eSport, som er bag lågen den 10. december.

Vi tog i går fat i XI-Gaming som for nyligt startede deres FIFA-team op, men tager i dag fat i et FIFA-team som har været på den danske scene i et godt stykke tid, nemlig Tricked eSport. Tricked eSport har hele året oplevet kæmpe succes på FIFA-scenen med utallige store sejre, hvor det senest har været præget af Jesper ‘Pilm’ Prang og hans 4 sejre ud af 4 mulige i Geekunit.dk Winter League-turneringsrækken, men også har båret præg af flotte sejre i den store turneringsrække CULT Cola Open, hvor det blev til sejre i 3 ud af 5 af turneringerne, Aalborg & Odense, hvor Lasse ‘Kongen’ Bækkelund i år vandt. Samtidigt også en sejr til Claes ‘KegleKongen’ Hansen og Lasse ‘Kongen’ Bækkelund i Odense Open 2v2 turneringen. Til sidst sluttede Tricked så deres gode række resultater i CULT Tour af med at snuppe 1. og 2. pladsen på det samlede leaderboard for alle turneringerne.

Tricked eSport er ikke kun aktører på FIFA-scenen, men opererer også indenfor andre aktiviteter såsom LOL og Heartstone og CS:GO, men nyder altså især succesen fra FIFA-scenen hvor holdet bestemt må regnes som toppen af de skandinaviske hold. Foruden store sejre i danske turneringer, er det også værd at nævne, at Lasse ‘Kongen’ Bækkelund virkelig slog i gennem tidligere på året, da han sammen med August ‘Agge’ Rosenmeier var med til FIWC i Tyskland hvor han dog desværre ikke nåede længere end slutspillet, men stadig fik vist sig frem på den internationale scene.

Tricked1

Lasse ‘Kongen’ Bækkelund (T.V.) til FIWC i Tyskland tidligere i år. 

Det lykkedes os at få fat i Morten Høj Jensen, holdets ejer, for at få en kort snak omkring året, der er gået for Tricked eSport og hvad hans forventninger er til hvad han selv betegner som skandinavens bedste FIFA-team:

“Endnu et år er gået for Tricked eSport, hvordan synes du selv året har været?”

“Vi har fulgt rigtig godt op på den succes vi havde i 2014 med FIWC verdensmesterskabet. Vores trup har fuldstændig domineret i år, og der har kun været et par enkle skuffelser i år. Vi kan bestemt ikke være andet end tilfredse resultatmæssigt, og jeg vil mene, at vi i gennem hele året igen har bevist, at det ikke er nogen tilfældighed, at vi er nordens bedste FIFA-team.”

“Mens Lasse i starten af året nød stor succes i blandt andet CULT Cola Open i Aarhus & Aalborg, har Pilm på det seneste haft stor succes i Geekunit.dk Winter League. Hvor meget betyder sådan nogle sejre for et hold som Tricked eSport?”

Tricked2

Jesper ‘Pilm’ Prang efter at have vundet CULT Cola Aarhus tidligere på året.

“De sejre betyder rigtig meget. Det viser, at med hårdt arbejde kan du opnå de mål du sætter dig selv. Personligt mener jeg, at vi har nogle af de mest ambitiøse spillere. I sær nævner du Jesper ‘Pilm’ Prang, og han har i sær fået en forrygende start på FIFA 16.”

“Hvis vi ser ud over FIFA-holdene, hvordan går det så for Tricked eSport under andre aktiviteter?”

“Vi har haft et udmærket år for organisationen, selvom vi haft svært ved at følge den stigende tendens med at give spillere voldsomt høje lønninger ud fra stort set ingen resultater. Internationalt er vi stadig en lille klub som kun opererer ud fra et lille budget set i forhold til klubber som f.eks. Fnatic, SK etc. Det har gjort at vi til tider har måtte sige farvel til League of Legends og Counter-Strike hold gang på gang. Det lønningsniveau som diverse top spillere har ønsket har vi ikke kunne matche. Men vi regner bestemt med at annoncere et nyt CS:GO samt LOL lineup i det nye år, samt en masse nye positive tiltag i Tricked eSport.”

“Med store sejre i baggagen alene i 2015 må der vel også være store forventninger i fremtiden hvad angår FIFA-holdet hos Tricked eSports?”

“Vi har fået fasttømret et ‘mindset’ om at Tricked absolut skal være en del af toppen inden for nordisk FIFA, og vi er sikker på at truppen besidder de kvaliteter der skal til. Tricked har altid høje ambitioner for deres spillere – vi skal presse dem til at tro på egne evner og det gør vi kun ved at sætte barren højt.”

“Hvad er dine forventninger til holdet og spillerne i 2016?”

“Jeg forventer, at vi fortsætter den stime af online/offline resultater som vi har haft i 2015. Udover det så håber jeg, at den samme utrolige opbakning som nogle af vores spillere har fået af deres familie fortsætter. Specielt Lasse Bækkelund og Simon Eriksson har haft en kanon støtte fra hjemmefronten og det betyder altså mere end man lige skulle tro.”

 

Det bliver bestemt spændende at se, om Tricked eSport kan følge op på den store succes de har nydt i et godt stykke tid, og lige så vel bliver det spændende, om der kommer ændringer eller lignede til holdet i det kommende år. Du kan følge Tricked eSport og alle deres aktiviteter på deres facebookside.

Husk at følge med i morgen, hvor vi tager fat i en spiller, som slog i gennem i år og fik sit gennembrud.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.