Fatih Üstün begynder efterhånden at blive fast inventar på den internationale scene, og forleden kvalificerede han sig til endnu et internationalt event. Vi har fanget stjernen ovenpå den vellykkede kval.

“Det føles rigtig godt at kvalle igen. Jeg er rigtig glad for mit høje topniveau, og håber jeg kan fortsætte sådan. Jeg har været tæt på et par gange nu, men jeg tror helt klart på mig selv, og håber jeg kan vinde endnu en titel i 2019.

Fatih har først vist sprudlende form, og når han er i spillehumør er han en svær mand at stoppe. Det nævner han også selv:

“Jeg forventer en rigtig hård turnering men jeg har bevist at jeg kan slå alle når jeg rammer dagen.”

Fatih som i Swiss runden sluttede med en record på 5-1, skulle i knockout runden møde nogle store navne. Det var dog heller ikke for stor en mundfuld for Fatih, som overvandt navne som svenske ‘Hammerbyif-Afro‘ og tyske ‘Deto’.¨

Han var dermed klar til LQE som løber af stablen til Marts.

Der skal herfra lyde et stort tillykke til Fatih, som vi selvfølgelig vil følge tæt, når han i fremtiden påtager sig internationale udfordringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.