Vi tager endnu et skridt op ad seedningsstigen i dag, hvor vi tager hul på seedningslaget 7-9 til CULT Cola Aalborg Open med en præmiesum på over 12.000 kr., hvor nogle spændende FIFA-spillere befinder sig. Det er stadig muligt at købe billet hvis man vil kæmpe med, men der er ikke lang tid endnu. Køb din billet på nedenstående link.

Køb billet til turneringen her

Der blev i går lagt en artikel op med spillerne i seedningslaget 10-12, og i dag er det blevet tid til at gå et skridt op ad seedningsstigen indtil vi når toppen.

Følgende 3 spillere er seedet mellem 7-9:

Jacob Kragelund – FIFA Team Nordjylland:

Jacob Kragelund har været omkring den danske FIFA-scene i et godt stykke tid efterhånden, men mangler måske stadig den helt store sejr, som han håber bliver denne gang i Aalborg Open. Han spiller for FIFA Team Nordjylland, som er et lidt nyere FIFA-team i Danmark, men han har erfaring ved blandt andet tidligere at have spillet for Clan eSpuma, hvor han var deres førende spiller. Det bliver Jacob Kragelunds første event som FIFA Team Nordjylland-spiller, så han vil være ekstra opsat på at vinde.

“Hvad forventer du af Aalborg Open?”

“Jeg forventer egentlig bare en lækker dag med alle drengene og så selvfølgelig et professionelt set-up som altid. Personligt ville det være dejligt, hvis jeg kunne tangere eller overgå sidste års præstation, hvor jeg røg ud i ottendedelsfinalen mod en suveræn August ‘Agge’ Rosenmeier. Samtidigt håber jeg på, at kunne gøre en god figur i min første officielle turnering for FIFA Team Nordjylland, her på hjemmebane.”

“Hvor meget kommer du til at forberede dig?”

“Jeg kommer til at forberede mig i vanlig stil. Fredag aften står på en god omgang druk til den årlige ræsserfest – det dulmer ligesom nerverne. Dog vil jeg se om jeg kan få spillet en kamp eller to i ugens løb, hvis min internetudbyder vel at mærke får taget sig sammen og giver mig en ordentlig forbindelse.”

“Hvordan kommer du til at gribe kampene an?”

“Jeg går selvfølgelig efter at vinde hver kamp, hvilket skal ske via dominerende og teknisk velfunderet FIFA-spil. Jeg giver 110% i hver kamp, uanset tilstand (læs: promille), da jeg helst ikke vil se en sjællænder eller en fynbo som vinder, som vi desværre har set de forrige år.”

Jacob Kragelunds bud på top 3:

1. Jacob Kragelund – rimelig sikker vinder

2. August Rosenmusen – bare et monster

3. Lasse Bækkemusen – forholdsvis langhåret

 

Rasmus Nørmark Hansen – FIFA Team Midtjylland:
Rasmus Nørmark er en gammel veteran indenfor FIFA, som sammen med sin bror før har været indenfor den absolutte øverste top af dansk FIFA, og Aalborg Open kan så blive hans helt store comeback. Hør her hvad han selv har at sige.

“Hvad forventer du af Aalborg Open?”

“Jeg forventer en turnering med en masse gode FIFA-spillere. Nu var jeg jo til Aalborg Open for 2 år siden, hvor selve turneringen og hele set-up’et omkring turneringen var i høj klasse. Derudover glæder jeg mig til at spille, og se mange af de andre drenge fra FIFA-miljøet. Det er altid en fornøjelse. Derudover forventer, og håber jeg selvfølgelig, at nå i finalen.”

“Hvor meget kommer du til at forberede dig?”

“Min hverdag går pt. egentligt med at spille fodbold og ellers chille herhjemme med en pakke snus og mit FIFA, så jeg kommer bare til at spille normalt som jeg plejer.”

Hvordan kommer du til at gribe kampene an?

“Normalt plejer jeg lige at skulle have nerverne på plads de første par kampe, så en smule afventende. Når de er væk er det bare offensiv samba-bold som altid.”

Rasmus’ bud på top 3:

1. Noerlen2

2. Agge

3. Michael Thorsen

 

Kent ‘Talentkent’ Brylle – Tricked eSport:

Kent Brylle er endnu en erfaren herre på den danske FIFA-scene, og det er ikke kun spillemæssigt. Han er spillende manager for tRICKED eSport, og coach for en af Danmark absolut bedste, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund. Han har det sidste halve år selv givet udtrykt ønske om at deltage i højere grad til de danske FIFA-events, hvorfor han også må regnes som en favorit, som på en god dag har en højt niveau. Han har set godt ud på det seneste, så han er bestemt en bejler til Aalborg Open.

“Hvad forventer du af Aalborg Open?”

“Med eksamen 2 dage efter turneringen, er det selvfølgelig klart, at fokus ligger et andet sted. Det betyder dog ikke, at jeg ikke går efter at komme langt i turneringen, for ellers var jeg aldrig taget derover. Jeg forventer helt sikkert, at være tilbage i slutspillet og så må jeg tage en kamp ad gangen. Med den rette lodtrækning, kan det sagtens blive en rigtig god turnering, men hvis jeg kender mit lodtrækningsheld, så skal jeg nok få min sag for tidligt i turneringen.”

“Hvor meget kommer du til at forberede dig?”

“Jeg skal nok få spillet et par kampe op til, men eksamen fylder meget af tiden denne uge, så der bliver ikke tid til at arbejde med det helt store. Heldigvis har jeg efterhånden spillet en del turneringer, så jeg håber, at rutinen kan hjælpe mig. Mit fokus i disse kampe vil udelukkende ligge på at kontrollere kampene og skabe noget derfra.”

“Hvordan kommer du til at gribe kampene an?”

“Som jeg altid gør. Jeg skal sidde på bolden og forsøge at skabe noget derfra. Det vigtigste bliver, at jeg kan bevare roen og holde mit fokus uanset hvordan det kommer til at forløbe. Hvis jeg kan gøre det, så skal det nok gå godt.”

Kents bud på top 3:

1. Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Så vidt jeg har forstået, dukker August ‘Agge’ Rosenmeier ikke op og derfor bør favoritværdiheden ligge på Lasse. Han er den eneste dansker, som er i top 8 af den officielle verdensrangliste og han kommer med en fin portion selvtillid med en 3-0 sejr over VMs nummer 2 og samtidig lavede han turneringens bedste mål dernede. Hans topniveau er latterligt højt, så hans sejr afhænger af om han kan holde fokus og rammer niveau.

2. Wahed ‘The-Kid’ Obayd – 2. pladsen tror jeg kommer til at stå mellem Wahed ‘The-Kid’ Obayd, Mohamad ‘xBachaa’ Al-Bacha, Lars ‘Primeturbo’ Korreborg og Andreas ‘Andy’ Kirstein. Her tror jeg, at Wahed tager 2. pladsen, mens Andy bliver ved med at bygge på sine gode præstationer og henter 3. pladsen.

3. Andreas ‘Andy’ Kirstein

 

Det var de seedede mellem 7-9. pladsen. Se med i morgen, hvor vi går skridtet længere op, og tager hul på top 5 til CULT Cola Aalborg Open, når vi afslører seed 4-6.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.