Jacob Kragelund og Alen ‘Arrow’ Barakovic skal i FIFA 19 tørne ud for Tricked eSport.

FIFA-transfervinduet kører på fuld drøn i disse dage op til FIFA 19-lanceringen, og nu blev det Tricked eSports tur til at præsentere deres nye ansigter.

Ud gik Wahed ‘The-Kid’ Obayd, og ind kommer nu i stedet som erstatning de to nordjyske FIFA-spillere Jacob Kragelund og Alen ‘Arrow’ Barakovic.

Læs også: Arrow og Kragelund går optimistisk ind til den kommende sæson i Tricked-trøjen

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, folk, der sidder og indendørs

Når man får muligheden for at hente to så dygtige spillere, så er der ikke så meget at overveje. Vi har snakket en del frem og tilbage gennem de sidste måneder, og da det endelig blev muligt, så er det egentlig gået ret stærkt. De skal være med til at skrive det næste kapitel i Tricked med et nyt spil, som står for døren, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem,” indleder Tricked eSports FIFA-coach Kent Brylle med at fortælle om sine to nye spillere og uddyber efterfølgende.

“Det er en god blanding af talent og rutine, så der er en del forskelligt at arbejde med. Alen kommer ind som det store talent, der har været fantastisk på dansk jord i de sidste to år, så jeg glæder mig til, at vi skal have det samme ud af ham gennem FUT. Kragelund kommer ind med en kæmpe motivation og med et højt topniveau, som vi kontinuerligt skal have frem i ham, så jeg er overbevist om, at vi har fået fat i de to helt perfekte spillere.”

Kragelund og Arrow spillede sig senest frem til finalen til Elgiganten Tour #6 i Viby J sammen, hvor de stod overfor hinanden i en kamp om 10.000 kroner, der blev vundet af Kragelund.

Nu kan de to nye holdkammerater så se frem til at fortsætte det stærke samarbejde, som de har haft kørende til turneringer. Et samarbejde som Tricked-coachen har store forventninger til.

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, smilende personer, folk, der står

“Deres partnerskab giver også noget ekstra, for vi ved, at det er to spillere, der kommer ind og løfter hinanden, og så ser jeg også frem til deres samarbejde med Mikkel og Esser. Når vi får den del til at køre på hundrede procent, så får alle gavn af dette,” fortæller Kent Brylle, der samtidig også mener, at truppen nu er fuldendt og parat til at konkurrere med både på dansk- og international jord.

Med disse to signings kan jeg godt sige, at truppen er, som den skal være. Med tilkomsten af Krage og Alen betyder det også, at Esser rykker over på Xbox, så vi også kan være konkurrencedygtige på den konsol, så han får en stor opgave i at være repræsentere klubben på et nyt område i forhold til tidligere, men det er jeg overbevist om, at han kan klare. Han har taget store skridt i den rigtige retning på det seneste. Alt i alt har vi de fire spillere, som jeg gerne vil have i min trup i FIFA 19, og jeg er overbevist om, at de kan gøre det godt både i Danmark og internationalt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.