Fatih Üstün blev søndag aften den første FIFA-spiller for Arsenal-spilleren Mesut Özils eSport-hold ved navn Team Özil M10.

Forleden skiftede den tidligere verdensmester i FIFA Mohamad Al-Bacha til den tyske fodboldspiller fra Leicester City Christian Fuchs eSport-hold, og nu er endnu en dansker blevet en del af en Premier League-fodboldspillers eSport-hold.

Fatih Üstün, der i FIFA 18 leverede en kæmpe international præstation blandt andet til verdensmesterskabet for klubhold med sit fremragende comeback i finalen, er officielt skiftet til Mesut Özils eget eSport-hold, som kaldes for ‘Team Özil M10’.

Den tidligere Brøndby eSport-repræsentant bliver dermed den første FIFA-spiller under den tyske spiller, der nu også har sendt en velkomsthilsen til Üstün:

Selv skriver danskeren følgende besked på sin Twitter:

Jeg er utrolig stolt over at repræsentere Team Özil M10. Jeg vil gøre mit allerbedste for at vise, hvad jeg er i stand til. Jeg føler mig desuden beæret over at modtage sådan en ekstraordinær mulighed, og derfor takker jeg Mesut Özil og eSportsReputation.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.