I dag blev det officielt, at ‘HassanPlayer’ og Mohamad Al Bacha har skrevet kontrakt med det nyoprettede eSports hold FC Nordsjælland eSport.

De to FIFA-stjerner med en fælles fortid i Randers blev tidligere i dag offentliggjort i FC Nordsjælland.

Makkerskabet mellem de to profiler er et af de stærkeste på den danske FIFA scene, og med sig i bagagen har de sig blandt andet en VM titel fra 2016, hvor Bacha som spiller og Hassan som træner formåede at gå hele vejen.

Direktør for FC Nordsjælland Søren Kristensen har på deres hjemmeside udtalt følgende:

Vi ville ikke gå ind i e-sport før vi kunne gøre det på vores måde og gøre det ordentligt. Det er vi klar til nu – både hvad angår ambitionsniveauet i kampene, og den rolle Mohamad og Hassan er tiltænkt i hele klubben. Vi vil ikke kun se dem i fjernsynet med vores trøje på. De får træningslokale ved den tidligere fanshop på Right to Dream Park, hvor alle kan møde dem og spille med dem omkring hver eneste Superligakamp her. De bliver en del af vores fan-engagement strategi, vil være en del af vores give back projekter og de får en rolle omkring vores arbejde med de unge mennesker i vores lokalområde, som har brug for endnu flere rollemodeller til at vise, hvordan man indfrier sit talent.

Her på siden vil vi i den nærmeste fremtid bestræbe os på at levere en mere dybdegående artikel, hvor vi blandt andet får en snak med de to nye Nordsjælland spillere.

Indtil da skal der herfra lyde et stort tillykke til både FC Nordsjælland, Hassan og Bacha.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.