Efter Al-Bachas flotte præstation mandag aften har vi snakket med hans coach og FIWC-gæst, Hassan ‘Hassanplayer’ Al-Saraf.

Det er en tilfreds Hassanplayer, der i disse dage er med som gæst for Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha, som senere i dag deltager i Final Showdown ved FIFA Interactive World Cup. Al-Bacha har nemlig spillet en fejlfri turneringen og kan nu glæde sig til en spændende semifinale mod svenske Ivan ‘BorasLegend‘ Lapanje. Al-Bacha har ellers længe oplevet at få tildelt prædikatet “online-spiller”, men specielt det mente Hassan Al-Saraf, at han netop har modbevist under denne turnering og samtidig har gjort det bedre end forventet:

“Det er helt fantastisk. Han har modbevist alle sine kritikere, og alle har fået den rigtige Bacha at se idag. Jeg havde ikke forventet, at Bacha skulle ramme en top 4, da det var et alt for stort et pres, men jeg troede bestemt på det, da jeg har trænet meget med Bacha og ved præcis, hvad han er i stand til”, fortalte Hassan Al-Saraf efter Al-Bachas flotte præstation ved FIFA Interactive World Cups første dag, hvor gruppespillet, ottendedelsfinalen og kvartfinalen blev afviklet.

Det var i går en fænomenal Al-Bacha, som ikke bare slog sine modstandere, men spillede alle fem kampe uden at lukke et eneste mål ind, mens han selv nåede at lave 13 mål, og dette vidner om en meget stabil defensiv. Denne defensiv blev stablet på benene via et højt presspil, som de forskellige deltagere havde svært ved at spille sig ud af, og netop dette var en af opskrifterne på sejr for Al-Bacha og Hassan Al-Saraf:

“Det var faktisk én af hovedårsagerne til, at førstevalget netop blev Frankrig. De har et solidt hold hele vejen rundt, og det føles virkelig dejligt at vide, at man har ramt helt rigtig med holdvalget. Presspillet er en af Bachas helt store styrker, og det var helt i top i dag.”, udtalte Al-Saraf, inden den sidste snak faldt på morgendagens forventninger:

“Jeg forventer, at han fortsætter med at spille sit fantastiske spil og at han holder fokus. Det er en fremragende præstation, uanset hvad der sker imorgen, men vi er så tæt på at hive guldet med hjem til Danmark nu. Vi ser virkelig frem til i morgen og håber på det bedste.”

Husk at følge med i aften, hvor vi kommer til at se endnu mere til Mohamad ‘Bacha‘ Al-Bacha, når han sammen sin modstander i semifinalen, Ivan BorasLegend‘ Lapanje, samt de to Xbox-finalister, Sean Allen og Dylan Bance, går på scenen i Apollo Theater, hvor Final Showdown vil foregå. Hele eventet kan streames her fra kl. 19.45.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.