I dag bringer vi jer hermed det femte afsnit af årets julekalender, hvor Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf er i hovedrollen. Her kan du læse om et år med masser af store oplevelser for den 21-årige Tricked eSport-spiller.

I går talte vi med esports-organisationen Sørby eSports. Klik her, hvis du ønsker at læse det afsnit. I dag er det så blevet tid til at lukke en ny låge op i Sports-Gamings årlige julekalender, og denne gang finder vi Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, der har haft et fantastisk år med flere store FIFA-glæder i løbet af året.

Hassan coachede Al-Bacha frem til hans FIWC-titel i marts.

Hassan coachede Al-Bacha frem til hans FIWC-titel i marts.

Den største glæde, skal man dog tilbage til marts for at finde. Tilbage til den dag, hvor Hassan sammen med sin gode ven og holdkammerat fra Tricked eSport, Mohamad Al-Bacha, kunne fejre VM-triumfen til FIWC. Som coach var Hassan taget med den nuværende verdensmester til New York, og her fik han hjulpet Al-Bacha hele vejen til pokalen.

På solofronten har der dog også været masser at glæde sig over for Hassan, som igennem kalenderåret har formået at kvalificere sig til turneringer såsom Power LAN, Sommerbold E-Sport og ESWC Danmark igennem online-kvalifikationer. Det eneste, der til gengæld kunne have sat prikken over i’et for ham, ville være en 1. plads til en stor turnering. Med tre finaler, der alle, desværre for Hassan, er endt med et 3-2 nederlag, er der da også grund til at tro på en fremtidig stor sejr for Tricked-spilleren.

Og så behøves det vist ikke at uddybes meget mere, fordi her kommer Hassans egne ord på sit vilde år:

“Det har været et rigtig fedt og meget lærerigt år. Det var helt ubeskriveligt at vinde VM i New York. Hele turen, oplevelsen og ikke mindst titlen er noget jeg aldrig vil komme til at glemme. Mo og jeg brugte rigtig rigtig mange timer på at forberede til turneringen, analyserer modstandere og jeg er så utrolig glad for at det lykkedes at vinde titel hjem til Danmark. Hvis jeg ser bort fra FIWC oplevelsen, så har det også været et lidt blandet år, hvor jeg forlod ECV, blev hentet af XI-Gaming og sidenhen skiftet hen til Danmarks største hold, Tricked eSport. Så alt i alt vil jeg helt bestemt mene at årets har været fantastisk. Sidste år på den her tid spillede jeg for ECV og min bedste præstation var en top 8 til ESWC kvallen. 1 år senere står jeg som spiller for Tricked eSport, og jeg glæder mig til at træde ind i FIFA 17 med et større pres og større forventninger til mig selv,” fortæller han og fortsætter:

“Året begyndte faktisk med, at jeg nåede til finalen i Steelheads turneringen i Fredericia, og tabte 3-2 til Bacha. Tidligere på FIFA 16 kalenderen havde jeg tabt finalen til FIFA Cruise 3-2 til Wahed, og til Sommerbold eSport slår jeg topfavoritten Lars Korreborg, og FUT kongen Marcus ’’MJ’’ Sørensen ud, men taber finalen 3-2 til Claes Keglekongen Hansen. Så 3 finaler i FIFA 16 hvor jeg alle gange har tabt 3-2. Det er selvfølgelig ikke drømmescenariet, men det vidner samtidigt om at jeg flere gange har været med helt i toppen, men har været uheldig og manglet de sidste marginaler for at tage sejren i finalerne. Jeg ser dog samlet set tilbage på året med et smil, da jeg har tjent en del penge på FIFA i år og samtidig hjulpet min gode ven, Al-Bacha med at blive verdensmester. Nu ser jeg mest af alt frem til den 9. Januar hvor turen går til FIFA Football Awards med Mo. Forhåbentligt kan jeg lige få sneget et selfie med Ronaldo med hjem.”

Med succes følger naturligvis også interesse fra topklubberne – noget som Hassan vægter højt:

Hassan Al-Saraf under et interview med TV2 forud for Sommerbold E-Sport-finalen.

Hassan Al-Saraf under et interview med TV2 forud for Sommerbold E-Sport-finalen.

“Det betyder utrolig meget at have den massive opbakning fra Tricked eSport. Jeg har et rigtig godt forhold til alle spillerne og mange fra personalet. Støtten fra mine holdkammerater er virkelig noget jeg har kunne mærke, og jeg er utrolig stolt over jeg spiller for klubben. Jeg forventer som minimum at forsætte som Tricked spiller i hele FIFA 17 perioden, da jeg har det rigtig godt i klubben, og på ingen måde ser mig selv spille for andre organisationer i øjeblikket.”

Nu har vi hørt om 2016, men hvilke forventninger havde Hassan så til det kommende år?

“Jeg forventer at jeg igen er med i toppen til turneringerne. Der følger naturligvis et langt større pres på mig i år end tidligere, da jeg nu spiller for Tricked eSport, og jeg håber naturligvis også derfor at det her et år hvor jeg tager sejren til en stor FIFA turnering.”

Har du endnu ikke hørt eller set Hassan til turneringer rundt om i landet, så har du ganske enkelt ikke deltaget i nok. Sidste år vandt han ‘Årets Humørspreder’ – en titel han til dels vandt pga. sin altid udstrålende personlighed og komisk, højtråbende adfærd til events. Denne prestigiøse pris håber han på at kunne genvinde i år:

“Sidste år vandt jeg foran store personligheder som Mads ’’NyrnZ’’ Nyrnberg og Kent ’’Yozhyk’’ Brylle, og jeg håber virkelig at jeg kan blive den første dansker nogensinde til at vinde titlen 2 år i træk. Det gør mig glad at se flere og flere personer råbe “Lets go baby” og “Kurland” når de jubler. Jeg elsker at skabe en god stemning, uanset om det er til events eller online, og det vil jeg naturligvis fortsætte med uanset om jeg vinder prisen eller ej. Men jeg håber da at alle vil stemme på mig!”

Det var dermed, hvad vi havde til jer i dagens julekalender. I morgen er vi klar med endnu et afsnit. Vi lader Hassan selv runde dagens portræt af:

“Først og fremmest vil jeg faktisk gerne udnytte muligheden til at fortælle jer alle at Real Madrid er de bedste og Ali Adnan fra Udinese er den bedste spiller i FUT. Jeg vil dog gerne takke mine venner, familie og Tricked eSport for deres opbakning igennem året. Men der er en person jeg gerne vil takke mere end alle andre. Det er Kurland. Tak til Kurland. Uden dig havde intet af det her været muligt.”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *