Når det hele i morgen formiddag går løs, skal Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf blandt andet forsøge at bryde sin kvartfinale-forbandelse. Vi har talt med Tricked eSport-spilleren forud for Copenhagen Games.

Til morgendagens store FIFA-turnering har Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf som altid sørget for at sikre sin billet.

Og for Tricked eSport-spillerens vedkommende er der særlig én ting, der kunne gøre dagen fantastisk i Øksnehallen – nemlig at bryde kvartfinale-forbandelsen.

Siden Hassan Al-Saraf meldte sin ankomst til FIFA-scenen tilbage i 2015 ved den første PriceRunner Cup, hvor han, komisk nok, nåede kvartfinalen, har kvartfinalen også været endestationen op til utrolig mange gange.

Nu ønsker Tricked-spilleren at bryde den lille ‘forbandelse’, som han selv er begyndt at kalde den, og måske kan Copenhagen Games-turneringen hjælpe ham med det.

HassanPlayer og Bacha til FIWC 2016.

Jeg har som altid en forventning om at komme igennem gruppespillet og derefter tage én kamp af gangen. Jeg er på hjemmebane den her gang, så mine forventninger er rigtig store, såfremt jeg har et fint bracket. Jeg har forberedt mig ved at være på bootcamp med mine holdkammerater fra Tricked eSport, og derudover trænet med nogle af mine venner, Hitux, Ugur, Khatib og Masi,” siger Hassan Al-Saraf dagen op til turneringen i København og uddyber herefter med en snak om, hvem han ser kan overraske samt floppe:

Jeg ved ikke, om det ville være en decideret overraskelse, da han satte alle på plads til Super Sunday, men jeg tror på, at Fatih Üstün kan fortsætte sit vanvittige, gode spil og få en topplacering. Det bliver et utrolig højt niveau, så jeg tror på, at nogle af de helt store kan ryge tidligt ud af turneringen, men jeg tør ikke pege på en bestemt spiller, som jeg tror vil floppe.

Yderligere ønskede vi også at høre, hvordan han selv synes året er gået indtil videre, og hvordan forventningerne egentlig ser ud til resten af FIFA 17.

Jeg startede ikke året specielt godt ud, da jeg skulle tilpasse mig meget til det nye spil, men siden nytår har jeg faktisk været rigtig godt kørende, og jeg er tilfreds med mine egne præstationer. Jeg var den første til at ramme 40-0 (i FUT Champions, red.) både første og anden gang, og til de seneste to store turneringer har jeg formået at komme helt til kvartfinalen. Målet er dog helt klart at bryde kvartfinale-forbandelsen og få en top 3-placering inden vi nærmer os FIFA 18.

Men ligegyldigt hvad, så kommer ‘HassanPlayer’ altså, ligesom alle andre, på en meget svær opgave i morgen formiddag, hvor niveauet er tæt på at være højere end nogensinde før. Hans top 3 til turneringen ser således ud:

1. August ‘Agge’ Rosenmeier
2. Simon ‘Zimme’ Nystedt
3. Daniel ‘Dingo’ Kristensen

Mere optakt til CPH Games: PrimeTurbo: Jeg forventer en meget bedre motivation fra alle

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.