Dansk FIFA Liga genopliver Champions League denne sæson, men denne gang kan mange flere få glæde af det. Det er nemlig ikke kun for deltagerne i hovedturneringen, men for alle, der ønsker at deltage. Turneringen kommer til at foregå på PS4.

Turneringen vil komme til at bestå af puljer med fire deltagere i hver, hvorefter det afsluttes i et knockout slutspil, ligesom vi kender det fra UEFA Champions League. Der kommer kun til at være 32 deltagere i selve Champions League, og derfor er der lavet et seedningssystem, som skal anvendes til kvalkampene op til Champions League. Bedste seedet vil være vinderen af Champions League, derefter de tre bedste i Superligaen, efterfulgt af pokalvinderen og runner-up. Derefter har vi resten af deltagerne fra hovedturneringen, ud fra deres placeringer, og som sidste seedet er det deltagerne, der ikke var en del af forrige sæsons hovedturnering.

Tilmeldingen lukker torsdag 20. februar kl. 21 og du kan tilmelde dig her.

For at fejre Champions Leagues genoplivning vil der være en-dags-turnering mandag 17. februar kl. 19.45 med Champions League som tema. Der vil både være en turnering for PS3 og PS4. Tilmeldingen åbner mandag kl. 17.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.