Siden sommeren 2009 har den danske side DanskFIFALiga.dk stået for utallige Fifa turneringer for de mange konkurrencedygtige danske Fifa spillere, men mange af topspillerne er de seneste sæsoner hoppet fra, og det har også reflekteret på aktiviteten på siden, men med lige nu 7 ligaer i hovedturneringen og med op til 13 spillere i dem, er aktiviteten der stadigvæk. Der er til gengæld brug for mest mulig hjælp, så husk du også kan søge om at blive admin, og at du kan tilmelde dig den nye sæson, der starter efter sommerferien.

Vi har taget en snak med de to nuværende ejere af siden, Mads ‘Bis’ Bisgaard og Kristian ‘Miniskive’ Jakobsen:

Sæsonen på DFL er snart slut, men der har generelt været mangel på topspillere de seneste sæsoner. Hvordan har I tænkt jer at få flere fra toppen over på DFL i fremtiden?

“DFL er en turnering for bredden, og om vores spillere er topspillere eller ej, er sådan set underordnet, vi ønsker at laver en turnering for flest muligt, så vi vil hellere have Danmarks 10 ringeste spillere end Danmarks 9 bedste. Derfor vil vi ikke gøre noget specielt for at få flere topspillere, de er selvfølgeligt mere end velkomne, men vi vil arbejde på at få flere spillere generelt, det vil vi gøre ved at få mere aktivitet på siden frem mod udgivelse af FIFA 16, forhåbentligt kan vi hen over sommeren få arrangeret nogle endags turneringer, så vi kan lidt flere deltagere i den sidste sæson i FIFA 15, og så håber vi på en helt del flere i den første sæson i FIFA 16, hvilket der også normalt kommer. Dansk Fifa Liga, vil altid, hvis jeg kan bestemme, være en gratis turnering, der kan selvfølgelig komme præmier hvis vi kan finde sponsorere. Turneringen har eksisteret i mange år, og mange af topspillerne igennem tiderne har været med og vundet superligaen, og det alene burde lokke nogle af “topspillerne” til. Det skal jo også nævnes, at stort set alle som kalder sig selv for “topspillere” på et eller andet tidspunkt har spillet med i ligasystemet på DFL, og de fleste af dem har været med i toppen eller sågar vundet superligaen.”

Lige nu er I kun to til at styre de mange ligaer på siden. Kunne I tænke her flere admins for den kommende sæson?

“Vi kunne selvfølgelig ønske os flere admins, til dagligt kører det fint nok, men det ville gøre det muligt for os at afholde flere endags turneringer, og generelt få mere aktivitet på siden. Er der nogen der har interesse i sådan en tjans, enten som supporter, eller som admin, på hoved turneringen, eller i endags turneringer, så kan i søge her.”

Hvis vi kigger præcis et år frem, hvor håber/tror I så at DFL står angående medlemmer og deriblandt topspillere?

“Jeg håber og forventer at vi har mange flere deltagere om et år, vi vil ikke gøre noget specielt for at tiltrække topspillere, som der i mine øjne måske er en 5-10 stykker af i Danmark, de er mere end velkomne, men vi satser på kvantitet frem for kvalitet.”

Og til sidst. Har I et par ord som I vil sige om DFL til dem, der aldrig har prøvet det før?

“Kom og vær med, vi har et godt kampplanlægningssystem, der gør det overskueligt og let for alle at spille i et ligasystem.”

Fangede noget af dette dig, så tag et smut forbi deres side.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.