Champions League turneringen på Dansk FIFA Liga er nu gået ind i de afgørende faser efter gruppespillet blev afsluttet for nylig. 41 spillere var tilmeldt turneringen i denne sæson, og efter kvalkampe, gruppespil og 1/8dels-finalen er vi nu nået til kvartfinalerne. I gruppespillet gik både nummer 1 og 2 videre, mens de to bedste 3’ere også fik en plads i play-off.

Halvdelen af kampene i kvartfinalen er allerede spillet, og derfor er FIFA Team Copenhagens Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg og Thim ‘Scandalouse‘ Hjarnø videre efter sejre over henholdsvis FIFA Team Fyns Nicklas ‘Rexiboy‘ Rex og Baarup01. Dermed er der lagt op til en spændende semifinale mellem PrimeTurbo og Scandalouse, mens det også er rigtig gode spillere, der har chancen for at komme videre til den anden semifinale. Her står den mellem David ‘NoobKillerDavid‘ Nguyen og Paw ‘Wap‘ Bertelsen i den ene kvartfinale, mens Kenny ‘Ennyzor‘ Jensen står over for Wuptidupti i den anden kvartfinale.

Vi fangede David ‘NoobKillerDavid‘ Nguyen til en snak om turneringen efter sin 5-4 sejr over Peter ‘KongMoelgaard‘ Mølgård i kvartfinalen, og han selvom han havde håb om at komme længere, var det dog ikke ham selv, han pegede på som favorit:

Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg faktisk ikke regnet med, at jeg ville komme videre efter mit nederlag i første kamp til Peter ‘KongMoelgaard‘ Mølgård. Det kom lidt som en overraskelse, da jeg tabte 4-1 i første kamp, og jeg troede, at det var mit exit, men jeg vandt 4-0 i den anden kamp, og det er jeg selvfølgelig glad for. Man kan dog mærke, at det allerede er begyndt at blive svært, så jeg kan ikke sige, hvor langt jeg vil gå, men jeg håber selvfølgelig at komme videre fra kvartfinalen. Jeg vil nok sige, at PrimeTurbo og Ennyzor er store favoritter til titlen, og jeg tror, at det vil være en af de to, som tager titlen, men alt kan det, så det er svært at sige. Alle kan overraske.” sagde en ydmyg David Nguyen.

Efter den store succes i Dansk FIFA Ligas Champions League er det allerede nu muligt at tilmelde sig turneringen i sæson 33. Det kan du gøre ved at klikke her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.