Efter 42 kampe spillet, 170 scorede mål, 7 forskellige spillere, og nu altså kun 1 vinder, er Sports-Gaming.dk Ligaen sæson 2 på Dansk FIFA Liga altså ovre. 

Vinderen blev uden den helt store overraskelse, Lars “Primeturbo” Korreborg, der ud af 36 mulige points, høstede 29 med sit hold Real Madrid. Tætteste til at slå Chiefs spilleren af tronen var Muffersej, der sluttede med ét point under. Også Jesper “Pilm” Prang drillede PrimeTurbo, da han med en 3-0 sejr skabte spænding i tabellen. Dog ikke for ham selv, da han sluttede på en sikker 3. plads med 6 points op til 2. pladsen, og 8 points ned til 4. pladsen.

 

Lars Korreborg havde selvfølgelig et par ord at dele:

“Hej Lars, og tillykke med sejren. Har du været tilfreds med turneringens-forløbet fra din side af?”

“Hej Mads! Jeg er ikke helt tilfreds med at lukke så mange mål ind og vil jo altid vinde alle kampe, men det er umuligt med så mange dygtige spillere.”

“Regner du med at deltage i sæson 3? Hvad er dine forventninger til denne sæson?”

“Jeg deltager i sæson 3, hvor jeg vælger et lidt anerledes hold for sjov, nemlig FC Barcelona, så jeg forventer ikke at vinde, hvor Muffersej med garanti har valgt Real.”

“Tror du der kommer hårdere konkurrence i sæson 3? Hvem løber med titlen?”

“Jeg tror Muffersej pga. hans spillestil går hen og vinder. Dog håber jeg på mig selv igen selvom Barca ikke har Ronaldo :)”

 

Bliver spændende at følge næste sæson, hvor Lars skal forsøge at tage sejren igen, og de to oprykkere cjuul-dk og JacobZohner skal op og lave rav i den i DFL´s bedste liga. Husk at tilmeld jer sæson 3 på danskfifaliga.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.