Nu er det blevet tid til at hjælpe alle jer, der spiller FIFA Ultimate Team, med at lave nogle gode hold. Når det bliver lavet hold fremover, vil jeg lave en top tre over de bedste spillere, hvor jeg vil understrege styrkerne på de bedste spillere. Desuden vil jeg lave en samlet vurdering på holdet, en statistik over mål scoret/mål lukket ind samt vundne/uafgjorte/tabte kampe. Til sidst vil jeg fortælle, hvem jeg mener holdets overraskelse, samt hvem holdets dårligste spiller er.

I dag har vi valgt at sætte fokus på et hold, der primært er baseret på den italienske liga, dog med enkelte stjerner fra den portugisiske liga. Dette er den bedst mulige version af holdet, hvor samtlige spillere har deres bedste In-Forms. Det kan naturligvis laves billigere, f.eks. kan versionen uden IF’s købes for under 90K på PS og under 60K på Xbox. Det vil dog være nødvendigt at købe Mangala i IF, da han i sin almindelige version er centerforsvarer.

Holdet er, som det kan ses af forsidebilledet, et hold i formationen 4-2-3-1 (2). Holdet er sat op således:

Martínez
Varela—Rossi—Cuadrado
Pogba—De Rossi
Mangala—Chiellini—Benatia—Maicon
Handanovič

Hvorfor dette hold?

Jeg har længe kigget på Jackson Martínez, og tænkt at jeg gerne ville prøve ham. Desuden ville jeg også gerne se Mangala i aktion uden at lave et helt portugisisk hold, grundet manglen af fantastiske spillere i Liga Portoguesa. Grunden til at jeg har lavet holdet, som jeg har, er at samtlige spillere har styrker i stort set alle punkter. Angriberen kan bruge hovedet, sparke, løbe og drible. Kanterne er skudstærke og hurtige, samt gode til indlæg. Den offensive midtbane kan, ligesom de defensive, løbe frem og tilbage på banen og udfylde samtlige roller, mens forsvaret står som en mur og går med op under hjørnespark, mens de ellers bare forholder sig defensivt i åbent spil.

Holdets overraskelse: Varela

Da jeg byggede dette hold, tænkte jeg kun på Varela som en spiller, der skulle give Martinez og Mangala fuld kemi. Men han spillede fantastisk for mig. Han tog en masse løb, dribler fantastisk, sparker godt og afleverer også fantastisk. Det er absolut ikke sidste gang, jeg bruger ham!

Holdets Top 3

Nr. 3: Martínez
På trods af at Martinez ”kun” har scoret 13 mål og lavet 8 assists for mig i de 21 kampe, jeg har brugt holdet, har han stadig været essentiel. Selvom han ikke har scoret hver kamp, har han altid været med til at sætte spil i gang, bl.a. ved at aflevere bolden ud til fløjene. Han har skabt mange muligheder på denne måde, og derfor er han nummer 3 på min liste.

Nr. 2: Mangala
Det virker lidt alternativt at have en forsvarsspiller med på listen, men der er ingen tvivl om at han fortjener at være med. Selvom hans pace ikke er imponerende for en back, har han stadig så meget råstyrke, at de hurtige fløje bliver skubbet væk i kampen om bolden. Hans hovedstød er også i særklasse – Hvis han får lov at stå i feltet, har han en meget god sandsynlighed for at få scoret et mål direkte fra et hjørnespark eller et indlæg. Han er en genial venstreback, og absolut alle pengene værd!

Nr. 1: De Rossi
Den bedste midtbanespiller, jeg nogensinde har spillet med. Dette er uden tvivl. Han er stærk, god til at aflevere, fantastisk spark og generelt en allround-spiller. Der er ikke en finger at sætte på ham fra min side, for han føles ikke engang langsom. Det eneste, han ikke er perfekt til, er præcisionen med afslutninger indenfor feltet. Men hvor meget betyder det, når han kan hamre den ind 30 meter udefra uden problemer? Hvis der er nogen, der har de penge, der er nødvendige for at købe ham, anbefaler jeg klart at gå ud og få fat i ham! Glem alle andre, han er mere end rigeligt!

Holdets skuffelse: Maicon
Holdets skuffelse stod lidt mellem Maicon og Rossi. Begge to manglede elementer på hver deres måde. Maicon var aldrig rigtig med i offensiven, hvor hans evner var bedst, og shinede aldrig ordentligt i defensiven. Rossi var heller ikke den spiller, jeg havde forventet han ville være. Jeg havde håbet på en rigtig playmaker, der ville skabe en masse spil, men han føltes lidt slap i sit spil – Han var først rigtig god, når man fik ham ind i feltet at afslutte. Men det var også nok, til at han slår Maicon i denne duel. Maicon havde ingen gode elementer i min bog. Jeg så meget frem til at spille med ham, da hans stats ser fantastiske ud, men det var et trist resultat. Han gjorde aldrig noget for at gøre sig bemærket, og derfor er han valgt som holdets skuffelse.

Samlet vurdering af holdet

Det her hold er det bedste, jeg har haft muligheden for at spille med i FIFA 14. Det føles som om hele holdet spiller godt sammen, har en god hurtighed, god styrke samt gode afleveringsmuligheder. Martinez som angriber er helt i særklasse, da han har en god hurtighed, samtidig med at han kan skubbe de fleste forsvarsspillere væk. Midtbanen fungerer også rigtig godt, især den defensive midtbane, som virker som to ekstra centrale forsvarere midt på banen. Desuden har jeg har haft stort succes med at trække ind i banen med de to fløje, især Varela, da han er højrebenet. Forsvaret er jeg også meget imponeret over, da de alle sammen føles som mure, når der kommer angribere imod dem – Der er ikke meget, der kommer forbi dem! Jeg har været meget tilfreds med holdet, men der er dog også ulemper – Enkelte spillere har været mere eller mindre skuffende, ligesom der også har været mangel på fantastiske driblere, især i midtbanen. Men alt i alt kan jeg ikke klage, det har været en fornøjelse at spille med dem!
Min vurdering: 9/10

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.