Vi er her på Sports-Gaming.dk glade for at kunne annoncere, at vi i samarbejde med EA Sports Danmark lancerer en FUT-turnering! Det er den første af sin slags her på siden, og vi er meget glade for at kunne byde jer velkommen til den første i en forhåbentlig lang række af turneringer.

Den første turnering vil blive afholdt d. 23/11, klokken 18.00, og konsolvalget til denne turnering er PS4. Temaet til turneringen er denne gang ”Det Danske Landshold”, og det betyder, at du skal stille med det bedste hold, DU kan lave i Ultimate Team kun med danske spillere! Hvis du vil se vores forslag på et hold, kan det ses på dette link! Tilmeldingen til turnering er gratis, men dog bindende. Der vil være merchandise fra netop EA samt guldpakker på højkant!

Reglerne er meget åbne – det eneste man skal følge, er det generelle tema, der er sat for turneringen. Der må selvfølgelig ikke bruges booster-kort til spillernes stats, dvs. du må ikke give dine spillere +15 pace, shooting eller lignende. Ellers må man spille med samtlige indstillinger, man har lyst til. Man skal selvfølgelig spille venskabskampe i FUT og ellers er reglerne erom standard i Sports-Gaming.dk’s online turneringer. Man skal møde op på sidens chat 15 minutter før turneringsstart, og desuden sørge for at gøre sig synlig i chatten. Man er selv ansvarlig for at kampene bliver afviklet til de programsatte tidspunkter og resultaterne indsendes via resultatsiden, som vil være klar til turneringsstart. Tilmelding foregår ved at udfylde nedenstående formular – husk at skrive PSN præcist. Der er kun plads til 32 deltagere, så skynd dig 🙂

Vi glæder os til at se jer til Sports-Gaming.dk’s første FUT-turnering nogensinde!

Turneringen er udsolgt! Ekstra turnering er opsat her!

Ønsker du at modtage mail når vi annoncerer nye FUT turneringer? Udfyld formularen herunder.

[contact-form-7 id=”7947″ title=”FUT – Det Danske Landshold”]

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.