Stefania vinder kvallen i Just Dance

0
2620

I samarbejde med Ubisoft og Amagercentret afholdte Sports-Gaming.dk i dag den danske kvalifikation til ESWC i Just Dance, og blandt deltagerne var både friske dansere, en datalog, semi-professionelle dansere og sågar en FIFA spiller i Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund. For Bækkelunds vedkommende blev det dog ikke til mere end 2 runder, hvorefter fynboen “trak sig med en skade”DSC07567

Derudover var der gang i både danserne, men også datalogen Mathias Schmidt Petræus viste en enorm energi på scenen til glæde for Sports-Gamings Simon Juul Mortensen, Tim Kürstein Wolter fra Ubisoft og danseren Patricia Tjørnelund, som til dagens turnering sad ved dommerbordet og gav point ud fra performance fra de forskellige deltagere, mens pointene i selve spillet også spillede en enorm rolle. Mathias endte endda også at være helt tæt på at snuppe sejren.

Se billeder

Dagens vinder blev dog Stefania Daniela Marras, som i finalen mod Mathias måtte kæmpe helt til det sidste for at komme hjem sikre billetten til Paris, hvor ESWC afholdes. Finalisterne valgte hver en sang, som der skulle dystes i og efter første dance-off, var Mathias i front efter sangen ‘Gentleman’ med PSY. Stefania svarede dog tilbage i anden dance-off, hvor Starships med Nicki Minaj blev spillet, og her trak Stefania det længste strå og sejrede med kun 200 point i forskel ud af over 20.000 point samlet. Tredjepladsen gik til Daniella, som i bronzefinalen slog Peter.

Stort tillykke til Stefania, som om tre uger drager med Sports-Gaming til Paris, hvor det hele skal afvikles.

DSC07534

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here